Kolstad venter i semifinalen – Elverum
Ivanscik er klar! Er du?

Kolstad venter i semifinalen

I dag klokken 11:00 ble det klart at den regjerende sluttspillmesteren Elverum skal opp mot trønder klubben Kolstad i semifinalen i sluttspillet. Veien til semifinalen ble to seire for over DHK for de svarte og hvite, mens Kolstad stjal billetten av et Haslum, som fikk de mye tøffere enn forventet av trønderne. Over 3 kamper klarte Stian Gomos mannskap å ta skalpen av den norske cupmesteren fra 2016.

 

De blir derfor veldig spennende i ukene etter påske. Første sluttspillkamp spilles 19.april i Terningen Arena. Det er ventet veldig mange folk til disse kampene, og derfor er det lurt å sikre seg billett med engang(kjøpes på ehh.no).

 

Ehh.no vil komme tilbake med mer info i dagene/ukene som kommer. Vi gleder oss til å kjempe om finalebilletten mot et formsterkt Kolstad.

 

I den andre semifinalen møtes Arendal-Bodø.

 

God påske og heia ELVERUM!!