Billettsalget til Semifinalen mot Kolstad er igang! – Elverum

Billettsalget til Semifinalen mot Kolstad er igang!

Billettene er sluppet! Førstemann til mølla!

Elverum valgte Kolstad til Semifinale i sluttspillet og kampen spilles 19.april kl 20:00!
Billettene er allerede ute, sikre deg din favorittplass i dag og følg #NorgesTøffesteHåndballshow live i Terningen Arena!

Kjøp billetter HER!

Etter å ha slått ut Drammen i kvartifinalen på 2 kamper, var Elverum et av de første lagene som var klare for semifinale, sammen med Bodø som slo ut serietoer Bækkelaget, også her var det avgort på 2 kamper.
Arendal trengte 3 kamper for å avgjøre, etter tap i første kamp mot FyllingenBergen, sikret Arendal en hårfin seier på bortebane i kamp 2 og seiret igjen på hjemmebane i tredje og avgjørende kamp.
Kolstad startet sin kvartfinale med komfortabel seier på bortebane i Nadderud Arena mot Haslum, deretter tok Haslum tilbake hjemmebanefordelen med seier i Trondheim. Den siste og avgjørende tredje kampen ble spilt i Nadderud Arena, og Kolstad vartet igjen opp med storseier og er dermed klare for semifinale sammen med Elverum, Bodø og Arendal.

Elverum er best plasserte lag i serien og fikk dermed gleden av å velge lag for semifinalen. Elverum kunne ikke møte Arendal, da de er nest beste lag fra serien. Balget sto dermed mellom Kolstad og Bodø, valget ble Kolstad og det er klart for en ellevill semifinale der Elverum møter Kolstad og ØIF Arendal tar imot Bodø.

Elverum, Kolstad, ØIF Arendal og Bodø, er ikke bare de fire lagene som er klare for semifinalen. Det er også de 4 lagene som troner høyest på publikumsstatistikken, det er er altså duket for en folkefest når semifinalene kastes igang rett over påske!

Så sikre deg billett til kampen mellom to lag som elsker å vinne! Byr på engasjement, råskap og circus og ikke minst kjemper om finaleplass i årets sluttspill!

Vi står SAMMEN FOR ELVERUM! Sammen fyller vi hallen og sammen kjemper vi om seier!
Det er vi som er Norges Håndballby og du kjøper billetter HER!

Billetter kan også kjøpes på:
Kiwi Elverum, Elverum Bibliotek, Kommunehuset Folkvang, og Elverum Kulturhus/Kino!

Sikre deg billett til kampen om Champions League!