Erik Toft til Danske Mors-Thy – Elverum

Erik Toft til Danske Mors-Thy

Toft velger Danmark

Elverums egen Erik Toft meddelte fredag til sine lagkamerater ar han neste sesong er klar for den danske klubben Mors-Thy.

Toft, som har spilt hele sin karriere i Elverum får dermed opplever å bli utenlandsproff, etter utallige sesonger i svart og hvitt.

Beryktet for sine skudd og ikke minst for sin innsats spesielt i sluttspillene til Elverum er det vemodig å gi slipp på en dyktig og lokal spiller som Toft. Som gjennom sine sesonger har nok har slitt ut nettet bak utallige keepere i GRUNDIGligaen med sine kanonskudd, den ene keeperen mer maktesløs enn den andra når Elverum-gutten trår til med sine steinharde skudd fra 9-meter.

– Det er selvsagt synd å miste Erik Toft. Han har betydd veldig mye for Elverum Håndball. Samtidig er det veldig gledelig og fortjent at han nå får sjansen til å prøve seg i en enda bedre liga. Forhåpentlig kommer han tilbake til Elverum en gang, som en enda bedre spiller, sier sportslig leder, Bjørnar Myhren.

Vi ønsker Erik lykke til med videre karriere i Danmark. Han bekrefter at han skal gjøre sitt for å avslutte sitt kapittel i svart og hvitt på best mulig vis, gjerne med sitt 6.strake sluttspillgull rundt halsen!