Elverum Håndball Herrer tildelt lisens for 2017/2018 – uten anmerkningner! – Elverum

Elverum Håndball Herrer tildelt lisens for 2017/2018 – uten anmerkningner!

Hardt arbeid over tid har gitt resultater!

I dag ble det klart at Elverum Håndball Herrer for er tildelt lisens for sesongen 2017/2018, og det uten anmerkninger.

Det er første gang på en årrekke at Elverum Håndball Herrer fått lisens avklart så tidlig, samtidig gleder hele klubben seg over at vi nå endelig har kvittet oss med anmerkningene etter flere år med rapportering og noe usikkerhet.

Når vi nå har fått lisens uten anmerkning til neste sesong, er det et resultat av steinhard jobbing de siste årene. Hele klubben har stått på for å sikre lisens og ikke minst for å få økonomien på rett vei.

Dette er kanskje den største gladnyheten i klubbens historie!
Vi har gått fra 4,5 millioner i minus til 300.000kr i pluss, etter å være i ferd med å miste alt stilte alle opp og sørget for at vi kunne sikre fremtiden. Blanke Ark aksjonen spillerne gikk i bresjen for sikret over 900 bidragsytere og på mange måter klubbens eksistens.

Vi kunne derimot ikke klart dette uten alle som har bidratt til klubbens arbeid og alle som har støttet oss i kampen om sportslige resultater, økonomisk handlingsrom og satt Elverum på kartet.

Supportere, Samarbeidspartnere, ledere, spillere, ansatt og frivillige- dette hadde ikke vært mulig uten at alle hadde stått #SammenForElverum.
Vi er svært takknemlige over at vi nå er på rett veg og vi håper du blir med videre i jobben på å bygge Norges største og beste håndballklubb!

Med positiv egenkapital og lisens for neste sesong i lomma kan vi nå fokusere på en spennende og innholdsrik avsluttning på sesongen med semifinale mot Kolstad i sluttspillet!

Vi har jobbet gått til nå, la oss fortsette å stå #SammenForElverum for å sikre at Norges Tøffeste Håndballshow kan glede folket gjennom generasjoner!