Kolstad kommer på besøk! – Elverum
Torbjørn Eide møter gamle lagkamerater.

Kolstad kommer på besøk!

Nå gjelder det!

«Endelig» er påskeferien over, og det er klart for sesongens viktigste kamper for Elverum. Sluttspillet har tatt form og de fire beste lagene som er igjen. Kolstad og Elverum skal kjempe for den ene billetten og i den andre semifinalen er det Arendal og Bodø som skal gjøre opp. Det som er moro for norsk håndball er at det er de fire beste publikumslagene som møtes til dyst. Med det håper vi fra Elverum at det blir sluttspillfeber i byen vår, og vi har lyst til å vise at akkurat vi er den beste. For å klare det er vi avhengig av at du kommer til hallen på onsdag.

 

I selve kampen er den en rekke dueller som kommer frem. På motstanderlaget Kolstad er den en rekke spillere som tidligere har båret den hvite og svarte drakta som er fylt med sjarm. Deres store stjerne Mishels Liaba er en ekte elverumsing som er født og oppvokst i byen vår, men etter noen år på a-laget valgte han nye utfordringer i Kolstad. Kolstads ledestjerne har hatt en fantastisk utvikling de siste sesongene, og Stian Gomo og resten av hans lag vet hvor avhengige de er av sin desidert mestscorende spiller. Det blir spennende å se unge Liaba i kampen som fort kan bli hans siste i Terningen Arena i denne omgang.

 

En annen viktig spiller er Truls Moe Fjeseth. Etter mange år i Elverum valgte den kontringssterke kantspilleren å vende hjem til Kolstad for 4-5sesonger siden. Fjeseth fikk aldri ordentlig tillit av Christian Berge og Axel Stefansson, og fant det derfor lurt å vende hjem. I Trondheim, under ledelse av Stian Gomo har den 28 år gamle kantspilleren spilt seg inn i landslagsvarmen. Med masse mål på samvittigheten i den norske ligaen er han selvskreven på rekruttlandslaget.

 

På motsatt kant av Fjeseth har de en spiller som har imponert veldig under sluttspillet. Adrian Aalberg er en spillertype som kan minne om vår egen André Lindboe. Trønderen som lenge har vært sett på som et stort talent er nok en av de beste i sin posisjon i den norske ligaen. Det blir spennende å se om vi får sett noen teknisk herlige detaljer av den kjappe kantspilleren i Terningen Arena onsdag kveld.

 

For Elverum er det fortsatt usikkert om Tine Poklar spiller kampen eller ikke. I følge Østlendingen så trener sloveneren som normalt, men det er enda ikke tatt en avgjørelse på om han skal anke eller ikke i forkant av kampen. En ting som er helt sikker er at Kristian Bliznac og Petter Øverby står over kampen mot Kolstad. Begge to har igjen en kamp av suspensjonen sin.

 

Uten dette stiller Elverum med fullt lag i kampen mot Kolstad. Morten Nergaard, Aleksander Børresen og resten av Elverum er meget klare for å gi Kolstad kamp om finalebilletten. Avkast er 20:00 i Terningen Arena!

 

Ta med deg naboen og kom på kamp!

HEIA ELVERUM!