Historie fredag: …..mitt minne…. Trond Olsen, A-lagsdebut 1965: – Elverum
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Historie fredag: …..mitt minne…. Trond Olsen, A-lagsdebut 1965:

Nytt dypdykk fra Elverum Håndball Herrer sin historiebok "Fra Fylken til Terningen Arena". Denne gangen fra et minne Trond Olsen husker godt

En håndballopplevelse som er vanskelig å glemme er kampen mot Russlands landslag i 1967.  1800 tilskuere i Elverumshallen var en fantastisk fin ramme , og noen enorme russiske bamser som motstandere gjorde inntrykk. En av dem skjøt et underarmskudd forbi meg, og i forlengelsen av skuddet traff hans arm meg. Jeg var skulder skadet i 3 uker etter dette.  Men så var det også et ekte bamseklapp jeg fikk!
 
Trond mister aldri interessen for håndball og er ivrig tilskuer på hjemmekampene i Terningen Arena.
Vi gleder oss fortsatt over seieren i onsdagens semifinale mot Kolstad. Den gjorde godt og nå er det opp til oss selv å avgjøre finalebillett til helga. Kamp 2 spilles i morgen lørdag klokken 1700 og Taiga`n har full-booket en buss til oppgjøret i Trondheim.  Bra!
God kamp og god helg til dere alle!
Skrevet av
Hein S. Ekeberg