ELVERUM klare for Sluttspillfinale! – Elverum

ELVERUM klare for Sluttspillfinale!

Vant med 5 mål mot Kolstad og sikret seier i 2 av 2 kamper! Nå er sluttspillfinale nr 6 på rad et faktum!

Elverum dro fredag opp til Trondheim for å være klare til dagens oppgjør. Med Bliznac og Øverby tilbake i troppen, skulle Raymond Hamar igjen ha ansvaret for å lede laget, med mål om sluttspillfinale.

Elverum tildeles straffe i første angrep, men Lindboe setter ballen rett i beina på Bols i Kolstad-målet, rett etterpå får Bliznac 2 minutter, da dommeren mener han er oppe i ansiktet på Liaba. Rett etterpå får også Kolstad straffekast, den setter Truls Moe Fjeseth rett i mål bak Nergaard, og det er Kolstad som tar føringen i kampen, i det 3 minutter er spilt.

Lindboe sliter mot Bols og setter ballen rett på keepern, men Nergaard er ikke dårligere for Elverum. En rå start på kampen, Elverum får ny straffe, men nå er det Tamas Ivancsik som ikle klarer å overliste Bols innledningsvis.

Josef Pujol får gleden av å sette Elverums første scoring i kampen, men et godr skudd, men Bols er på den også. 1-1 etter 6 minutter, før Nikolaj Mehl setter en lompe, først i gulvet, og opp i krysset bak Bols, 1-2 og Elverum er i styringa, men det er tidlig i kampen.

Pujol fortsetter å slite seg igjennom, og setter 2-3 for Elverum, en snodig start på kampen, deretter får Kolstad brøyt og Øverby som er tilbake fra karantene setter 2-4 for Elverum, før Kolstad reduserer til 3-4, med 9 minutter spilt. Nergaard har finni formen og tar deretter en mann mot mann redning på kontring fra Kolstad.

Håkon Følstad får 2 minutter, Elverum fpr straffe og Lindboe overlister endelig Bols i Kolstad-målet. 3-5 etter drøye 10 minutter spilt.

Pujol vet å finne Øverby på linja, han vrir seg igjennom men blir tatt, og ny straffe. Den setter Lindboe nok engang, etter å bokstavøig talt ha finta Bols rett på baken. Pujol fortsetter å male på, og det står 4-7 til Elverum, som er i ferd med å få et slags tak på kampen, beinhard jobbing i forsvar med en god og ivrig Mehl i førersetet.

Så får Lindboe 2.minutter i angrep, etter en klinsj med Liaba, det begynner å koke i Trondheim Spektrum nå.

Pujol fortsetter å hærje, med sitt 4.mål, setter 6-9, og en fortsatt 3 måls ledelse til Elverum, Gomo og Kolstadbenken er i ferd med å få opp temperaturen også nå, i det 20 minutter er spilt av 1.omgang. Lindboe kommer alene mot Bols, men Kolstad-keeperen lar seg ikke lure, bom og Kolstad tar timeout, på 22.minutter.

Kolstsd har fått opp dampen, får straffe og utligner til 9-9 med 5 minutter igjen av omgangen, og Pujol må sette seg i 2.minutter. Så er det Mehl som må sette seg med 2 minutter igjen, 10-10 på tavla etter scoring fra Liaba.

Elverum tar timeout på tampen. Liaba får 2 minutter når Elverum setter opp tempoet, og Elverum kan dermed sette ny scoring ved Erik Toft og det er pause med 10-11 til Elverum.

Det starter omtrent som 1.omgang slutta, Elverum fortsetter å mate på, jobber seg til straffr og Lindboe får sette ledelsen, Erik Toft Følger opp og det står 12-14 før Kolstad kvitterer.

Det går fort nå, begge lag scorer om hverandre, Pujol drar seg forbi Liaba og får ny straffe, nå står tidligere Elverumsspiller Mats Weraas i Kolstad-målet, men Lindboe dundrer ballen opp i krysset, det raser inn bak begge keeperne nå, Bols og Nergaard får nok og gjøre. 16-18 på tavla, i det Toft får 2.minutter og straffe til Kolstad. Den redder Nergaard, og Fjeseth må løpe slukøret hjem i forsvar.

Liaba litt for tøff med Nikolaj Mehl, og må nok engang sette seg på benken i 2.minutter, Pujol fortsetter å finte ut Kolstadlaget og setter 19-20 med 13 minutter på klokka.

Frekt innspill fra Tamas Ivancsik inn til Børresen på strek, som dundrer den i målet bak en sjanseløs Bols, så er Nergaard med på notene i andre enden, og tar enkelt Fjeseths forsøk på å komme rundt Elverumsmålvakten fra vingen. Nikolaj Mehl øker Elverums ledelse til 19-22, og med det tar Kolstad timeout.

Kolstads Kristoffer Østmo får 2.minutter etter å ha tatt Øverby på linja, det medfølger også straffe som Lindboe setter enkelt og Elverum leder med 4., Kolstad jobber seg til straffe, den setter Adrian Aalberg, og det koker også i andre enden når Øverby river seg til straffe i Kolstad-forsvaret, men Lindboe roter bort en gyllen mulighet til score. Det var spådd at Kolstad skulle kjøre tempiet i denne kampen, men nå er det Elverum og Tamas Ivancsik som kontrer og setter ny firemålsledelse, før Aalberg prøver å score på Nergaard på straffe igjen, men bommer.

Pujol øker til 20-25 og nå kan Elverum sette inn nådesstøtet mot Kolstad, med sluttspillfinalen så godt som tatt med ut i spillerbussen. Skal Kolstad hente dette nå må de virkelig gire opp og levere maks.

Elverum opp i 21-27 og når Nergaard redder med 4 minutter igjen, så blir det et race inn mot slutten. Kolstads innspurt blir for tam, slik den også ble borte i Terningen Arena, det gjør at Elverum kan roe ned og risikerer ingenting på tampen, kaldt og rolig, rett til Sluttspillfinalen med seier i 2 av 2 kamper, vinner 24-29 i Trondheim Spektrum med en ellevill busslast med Elverumsinger på tribunen, det blir seier på banen og på tribunen, sammen til Finalen etter godt levert i Trondheim.

Banens beste: Josef Pujol for Elverum, Liaba for Kolstad.

NÅ er vi klare for vår 6.strake sluttspillfinale!