Vi presenterer ny parter – Elverum Hud & Laser klinikk! – Elverum

Vi presenterer ny parter – Elverum Hud & Laser klinikk!

Elverum Håndball er glade over å kunne presentere ytterligere en ny samarbeidspartner i klubbens B2B nettverk. Vi har tatt en prat med eier av nystartede Elverum Hud og laserklinikk Jon Arild Aarskog.

 

Jon Arild Aarskog eier av Elverum hud & laserklinikk fortell oss litt om deres virksomhet og hva dere tilbyr kundene som kommer innom?

Elverum Hud & Laserklinikk åpner dørene for første gang på damenes aften den 27.04.17. Det er en helprivat klinikk som drives av meg og min kone Ina Aarskog. Klinikken ligger i samme lokaler som Activia legesenter, men er adskilt med eget kontor, nettside og telefon. Vår visjon er at man alltid skal føle seg trygg. Vi har noe av de beste laserne markedet kan tilby, og vi vår klinikk utføres alle prosedyrer av lege. Vi tilbyr et bredt spekter av både medisinske og kosmetiske prosedyrer. Alt i fra laserfjerning av små blodkar, små utvekster, vorter og hårfjerning til rynkefjerning med enten laser eller botox. Vi kan fjerne cellulitter med trykkbølge og setter fillers. Det finnes uendelig med muligheter og vi skreddersyr hvert opplegg spesielt til hver kunde etter deres ønske. Det aller viktigste for oss er at kunden føler seg trygg og bli fornøyd.

 

Det er sikkert mange som lurer på om dere nå kommer til å slutte som allmennleger?

Nei vi kommer til å fortsette som før begge to. Timer på laserklinikken vil vi tilpasse etter pasientens ønske samtidig som vi driver som allmennleger.

 

Hva håper dere å få ut av samarbeidet med Elverum Håndball?

Både jeg og min kone er veldig opptatt av å støtte lokalmiljøet og vi er begge interessert i sport. Elverum håndball er en stor og viktig aktør i Elverum. Vi ønsker å støtte opp om laget, og samtidig selv knytte kontakter i forbindelse med deres B2B nettverk.

 

Noe du ønsker å si til alle supportere som følger Elverum Håndball?

Norges klart beste supportere, og vi gleder oss til å være med å støtte laget fremover både på og utenfor banen. En klubb er ingenting uten sine supportere, dere setter en fantastisk ramme rundt kampene.

Håper vi ses på kamp og at dere besøker oss på vår facebook- eller nettside www.elverumhudoglaser.no.

Heia Elverum!!!!