Markedsansvarlig Kalle Bjørkman inn mot billettslippet på tirsdag! – Elverum

Markedsansvarlig Kalle Bjørkman inn mot billettslippet på tirsdag!

Vi har tatt en prat med Markedsjef Björkman før vi slipper Sluttspillfinale-bilettene over helgen!

Kalle det har nå gått en drøy uke siden gutta kvalifiserte seg får klubbens 6.e strake sluttspillfinale fortell om dine tanker rundt det laget har prestert i årets sesong.

Mine tanker er at det var veldig riktig at jeg gav meg så at vi kunde forløse det store potensialet som bor dette laget 😉 Gutta har prestert en vanvittig sesong så langt med en jevnhet som ingen tidligere Elverums lag har vært i nærheten av. Toppet med høstens vanvittige seier mot superlaget Montpellier så kan man ikke annet enn å være utrolig imponert.

Det som også imponerer meg er hvordan klubben og laget har tatt ytterligere et skritt i å håndtere den press som ligger i å være den klubb som alle vil slå. Ser vi til Sverige så røk to favoritter ut allerede i kvartfinalene etter å ha ledet 2-0 i kamper.

Det tyder på meget stor styrke i både organisasjonen rundt og selvfølgelig laget som gjør det på banen.

Både i kvartfinalen mot Drammen og semifinalen mot Kolstad så vet vi at du var skuffet over publikumssifrene i Terningen Arena. Hva er det du er skuffet over?

Det som skuffer meg mest er at vi som arbeider i klubben ikke klarer å finne mekanismene som gjør at folk ønsker å se Norges desidert beste herrelag i de gjeveste kampene på året. 1500 i en semifinale er 800 for lite om du spør meg. At vi ikke fyller er ikke noe vi skal syte på andre enn oss selv over. Som ytterst ansvarlig for Elverum Håndballs kommersielle produkt så må vi hele tiden streve etter å bli bedre og i dette fallet er det å fylle hallen hver gang vi spiller og hvert fall i de store kampene.

Mange mennesker skyller på ting de ikke for gjort noe med, jeg velger å se på hva vi gjør og hva vi kan forbedre. Dette gjelder både oppbygging inn mot kamp, selve kampdagen og etter kampene. Vi må ta inn over oss at med ett lag som vinner veldig mye så er den jobben vi gjør utenfor banen enda viktigere. Det verste som kan skje er at vi ikke lenger fyller Terningen Arena på kampene, den dagen det skjer er vi ferdig som toppklubb.

På mandag slipper vi billettene til første finalen mot enten Arendal eller Bodø. Klarer vi å fylle Terningen igjen?

Det vet vi når vi kommer til kampdag 😉 Men det vi kan si er at vi som arbeider med opplevelsen knyttet til Elverum Håndballs kamper skal gjøre alt for å skape de beste arrangementene vi noensinne har skapt. Sen er det jo finale og det i seg selv bør gjøre at folk kjenner sin besøkelsestid. Både Arendal og Bodø er meget dyktige håndballslag som hvilken dag i uka somhelst kan slå Elverum både hjemme og borte. Begge klubbene har store profiler på sine lag som kommer å gjøre alt de kan for å vinne over våre gutter.

Når vi nå er så nærme drømmen om et nytt Champions Leagueeventyr så virkelig håper vi på full hall. Man drømmer jo om at sitteplassene skal selge slutt på 1-2 dager og vi igjen kan sikte på ny publikumsrekord sammen med alle våre fantastiske supportere.

Til sist vil du ha Arendal eller Bodø i en finale?

Ja hva vil man? Det jeg vil starte med å si er at begge klubbene er to av de jeg har fått aller størst respekt for gjennom min tid i Norge. På de fleste tingene som jeg måler om en klubb driver godt er både Arendal og Bodø med der oppe og kriger. Man er to av Norges fire største publikumslag, Arendal har Norges nest beste supporterklubb, man er likt Elverum fra byer litt i utkanten med de utfordringer som det medfører.

Det jeg liker mest med begge er at de gjennom alle mine år her har vist at de ønsker å vinne ting og hele tiden være med og prege og utvikle norsk klubbhåndball. De er rett og slett klubber det står stor respekt av.

Når det er sagt så spiller det ikke så stor rolle vem vi får møte, forrige søndag vad Bodø mye bedre enn Arendal men samtidig er Arendal en klubb vi gjennom de siste årene har slitt masse med. Bodø pleier vi å ha bra tak på.

Men nå er nå og uansett hvem vi får så kan alle se fram til store finalefester og blir det Arendal så tror jeg det blir publikumsrekorder både i Terningen Arena og Sparebanken Sør Amfi.

Det sportslige får Micke og Raymond sammen med spillerne ta seg av, vi andre kan bare bli med og heie fram gutta til klubbens 6.e strake sluttspillgull.