Inn mot sluttspillfinalen med WEB-ansvarlig Magnus Stenseth – Elverum

Inn mot sluttspillfinalen med WEB-ansvarlig Magnus Stenseth

Vi har tatt en prat med Elverum Håndballs webansvarlige Magnus Stenseth inn mot sluttspillfinalene!

Etter en lang sesong med mye arbeid er vi nå inne i sluttfasen med ytterligere en sluttspillfinale for klubben.
Hva kommer dere på web til levere av materiale inn mot sesongens gedigene avslutning?

Vi gjør jo alt vi kan for at publikum skal forstå hvor viktig kampene er. Det er viktig for oss å få fram lagene som møtes, profilene, forskjellene, publikum, spillerne, historien og ikke minst følelser. Her er det bare å forberede seg på intervjuer med spillere fra begge lag, informasjon om kampene, konkurranser, nyhetsmail, instagram oppdateringer fra gutta treninger, kamper og privatliv.
Alt du trenger å vite om lagene, skader, statistikk, og historiske møter, kampbilder, referater, videoer og direktesendinger, samt magiske øyeblikk fra sesongen og tidligere sluttspill.
Du får også intervjuer med trenerne, supporterne, ledere, og eksterne folk i håndballmiljøet og kanskje litt vurderinger fra landslagstreneren. Sluttspillet er like magisk for oss på web som for alle andre, så vi skal gjøre maks for at alle skal vite hva vi går til og ikke minst skal vi sørge for at uansett resultat på banen så er vi Norges beste håndballklubb!

Web-teamet gjør mye arbeid i i bakgrunnen Hva er det som motiverer til alle gode reportasjer, intervjuer, bilder, konkurranser og annet dere leverer i løpet av sesongen?

Vi er en gjeng på web som alle har håndball i blodet, og blodet er svart og hvitt. Vi har alle tidligere håndballerfaring fra forskjellige nivåer, alt fra a-lagsspill til å være best på tribunen, og dermed en god dose blanda erfaringer. Den magiske stemningen som ligger over klubben gjennom hele sesongen, betyr mye for oss. Vi vet at våre følgere vil ha informasjon og gåsehud, og vi vil gjerne glede andre med å gjøre det vi kan for å bidra til magiske opplevelser. Vi vet hvor mye det betyr for gutta at publikum støtter laget, da motiverer det utrolig mye å gjøre det vi kan for å fylle hallen til hver eneste kamp for laget vi elsker!

Hva er det man ønsker å levere til alle supportere der ute når dere lager alt dette materialet?

Vi er såklart ute etter å få frem folks følelser og dele denne fantastiske klubben med alle i hele verden!
Våre supportere skal vite at de holder med Norges beste lag, uten å tvile et sekund!

Det blir Arendalø i finalen, Hva forventer du av et oppgjør mot dem?

Jeg forventer som alltid en skikkelig publikumsfest både hjemme og borte når Elverum møter Arendal.
To lag som kjemper om Norges gjeveste tittell, publikum i ekstase og forvilelse, et vanvittig sirkus på banen og folkefest på tribunen! Arendal gjør et bedre sluttspill enn i fjor, de har et klart og tydelig mål om Champions League, så får vi vel se om de har det som trengs, jeg tror de skal slite.
Sluttspillfinalen har betyr mer og mer for hvert år, jeg forventer at det blir en febrilsk kamp til siste minutt i avgjørende kamp om Champions League-plassen. Også håper jeg jo virkelig at vi skal få lov til å avslutte med nok et sluttspillgull, selv om Elverum er bedre enn noen gang så krever det ar vi alle står sammen for klubben for å sikre ny sesong med Champions League.  Vi må ikke ta noe forgitt, akkurat som gutta må vi på WEB og alle på tribunen gi alt for å bekrefte vår påstand om at vi er Norges Håndballby og har Norges beste klubb!

Hvilken spillere hadde vært drømmen å få lage en velkomstreportasje om for Elverum Håndball?

I Elverum Håndball drømmen vi alltid om å nå høyere og bli bedre dag for dag. Den ultimate drømmen hadde nok vært å få intervjue Nikola Karabatic som ny Elverumsspiller.
Det sitter sikkert mange å flirer når jeg sier det, men faktum er at vi sikter mot Europatoppen og jeg er tvers igjennom evig optimist!
Så får vi se om det skulle skje. Tiden begynner kanskje å renne litt ut for karrieren hans, men i Elverum er det lov til å drømme, og det er kanskje det som har fått oss dit vi er i dag. Vi slo tross alt Montpellier i Champions League denne sesongen, det er ikke så langt opp til Europatoppen som man kanskje føler, til tross for at vi ikke har mange millioner i spillerlønninger så har vi det viktigste, optimismen og pågangsmotet!
Så kanskje et intervju med han i det vi har sikret plass i CL Final 4 ikke hadde vært så dumt!

Til sist lykke til med å gi leserne en vanvittig spekket avslutning på sesongen!

Takk, jeg og resten av teamet på web gleder oss til å se gutta i svart og hvitt kjempe om sitt 6.strake sluttspillgull og håper hele Innlandet blir med i kampen!