Elverum møter ØIF Arendal i sluttspillfinalen! – Elverum
Erik Toft var god mot Arendal

Elverum møter ØIF Arendal i sluttspillfinalen!

Billettene slippes tirsdag 2.mai!

Søndag 14.mai spilles første kamp i sluttspillfinalen. Elverum slo ut Kolstad i semifinalen etter 2-0 i kamper, og møter ØIF Arendal som sikret slo ut Bodø etter 2-1 i kamper i Semifinalen.

Det betyr at Elverum og ØIF Arendal står på hver sin side av banen i kampen om å bli sluttspillmestere og sikre den gjeve plassen i EHF Champions League.

Elverum er regjerende sluttspillmester og har sikret tittellen 5 år på rad, før de nå går inn i sin 6.strake sluttspillfinale i jakten på sitt 6.strake sluttspillgull. Arendal på sin side er ikke en hvilken som helst motstander, det kommer til å koke bra både på bane og tribune når disse lagene møtes for å avgjøre sluttspillet over 3 kamper, der første lag til 2 seiere blir Norske Mestere!

ØIF Arendal har satt et tydelig mål om spill i Europa neste sesong, og vil kjempe med nebb og klør for å oppleve Champions League på Sørlandet.
Tirsdag morgen slipper vi billettene til første kamp i Terningen Arena. Det er all grunn til  å gå mann av huse for å sikre seg plass til årets sluttspillfinale!