Billettene til sluttspillfinalen rives vekk! – Elverum

Billettene til sluttspillfinalen rives vekk!

Markedsjef Kalle Björkman: - Det tar jo helt av, fortsetter det slik fyller vi hallen før uka er omme.

Søndag ble det klart at Elverum møter ØIF Arendal i sluttspillfinalen, som spilles over 3 kamper.
Tirsdag 2.mai kl 10:00 slapp Elverum Håndball Herrer billettene til den første kampen 14.mai, på få timer var 1400 billetter allerede revet bort!!

Etter at billettluka åpnet for 2 dager siden, har over 1600 tilskuere allerede sikret seg billett til oppgjøret som blir en publikumsfest til tusen, med to knallsterke lag på banen i kampen om den gjeveste tittellen og Champions League deltagelse!

Markedssjef i Elverum Håndball Herrer, Kalle Björkman gnir seg i øynene og er i ekstase over at så mange har sikret seg billett over en uke før kampen kastes igang.

«Dette er jo virkelig beviset på at vi er Norges Håndballby»,  sier Björkman og fortsetter: – «Det er jo dette vi jobber for dag for dag, og det viser at hardt arbeid nytter. Gutta har levert både her hjemme og i Europa, klubben har jobba steinhardt i lang tid, da er det virkelig hyggelig om vi kan fylle Terningen Arena til randen neste søndag. Jeg tror jeg snakker for hele klubben om jeg sier at det hadde gitt en magisk avslutning på en magisk sesong å fylle storstua vår til randen mot Arendal!»
Onsdag kveld var allerede 2 felter i hallen utsolgt, Björkman og dugnadsgjengen forbereder seg til å bygge ståplasser til den første finalekampen.

Ikke sikret deg billetter til Elverums 6.strake sluttspillfinale?
Da er det bare å klikke seg inn å fikse det først som sist, ta med familie og venner til Norges Tøffeste Håndballshow!

Kjøp billetter HER!