Elverum henter Magnus Fredriksen fra Falk Horten! – Elverum

Elverum henter Magnus Fredriksen fra Falk Horten!

Har signert 3-årskontrakt med Elverum Håndball Herrer, og blir å se i svart og hvitt fra neste sesong.

Elverum Håndball Herrer signerte tirsdag en 3-årskontrakt med Falk Horten spilleren Magnus Fredriksen!

Signeringen kommer etter at Josef Pujol bekreftet at han ikke lenger spiller i Elverum neste sesong, og Fredriksen blir dermed en erstatter for svensken og  kommer til å danne midtback-duo med Håkon Ekren neste sesong. Magnus Fredriksen er ansett som et av de største talentene på sin posisjon i Norge.Nå får han muligheten til å utvikle seg enda mer i Elverum de kommende sesongene!

Magnus Fredriksen
Tidligere klubber: Falk Horten
Født: 24/5/1997
Posisjon: Bakspiller/Playmaker
Mål i GRUNDIGligaen 2016/2017: 74 spillermål og 3 straffer, Falk Hortens toppscorer denne sesongen.
Mål i 1.divisjon:  2015/2016: 84 spillermål

Magnus Fredriksen har vist gjennom de siste sesongene i Falk Horten at han er en dyktig spiller og en sterk bidragsyter. Det er imponerende i seg selv med 84 mål i 1.divisjon, men kanskje enda mer imponerende med 74 spillermål i GRUNDIGligaen der motstanden er betydelig sterkere gjennom sesongen. Han kom på 25.plass på toppscorerlista i 2016/2017 sesongen. Der er det kun André Lindboe og Tamas Ivancsik på dagens Elverumslag som er forbi han. Imponernede i sin første sesong i GRUNDIGligaen sammen med Falk Horten.

Frediksen er også en del av landslaget Juniorgutta (LM96) der blant andre Jørgen Jansrud har vært reserve den siste tiden. Magnus har for landslaget scoret 71 mål på sine 28 kamper i rødt, hvitt og blått og var sist med på samlingen i Skien første helga i mai.

Vi har nå lyktes med å hente to av de største norske talentene i Kevin Gulliksen og Magnus Fredriksen. Sammen med Kristian Ørsted, som er på det danske U21-landslaget – er det veldig høy klasse på disse spillerne i forhold til alder. Så gjenstår det å se om de klarer å fylle skoene til de mer rutinerte, men vi aksepterer at de er i utvikling og de skal få lov til å fortsette å være det hos oss. Vi tror at vi kommer til å være Norges beste lag også med disse spillerne. Vi har tross alt mye rutine og en god bredde i stallen sier Bjørnar Myhren til Østlendingen

Vi har også fått tatt en prat med Magnus Fredriksen:

 1. Først og fremst hvorfor velger du å komme til Elverum?
Det var egentlig et lett valg. Elverum er jo Norges beste lag og passet veldig bra for utviklingen min som håndballspiller.

2. Hvordan passer Elverum i din framtid med tanke på dine mål for håndballkarrieren din?
Jeg føler at Elverum er det riktige valget for meg. siden jeg får muligheten til å kjempe om gull hver sesong, samtidig spille i Europa.

3. Du kommer fra en klubb som har kjempa for videre eksistens i ligaen til en klubb som denne sesongen har tatt et soleklart seriegull, hva tenker du blir den største forskjellen på din hverdag i Elverum kontra Falk Horten?
Den klart største forskjellen er treningshverdagen. Kommer også til en klubb som har tradisjon for å være med å kjempe i toppen hver eneste sesong, det blir en utfordring jeg ser frem til.

4. Elverum er berykta for sitt fantastiske publikum. Hva betyr full hall og god stemning for deg som spiller?
Interesse betyr veldig mye. At folk er såpass interesserte at så mange kommer å ser på, synes jeg bare er morsomt. Ser frem til å spille for en fullsatt terningen arena.

 

Vi gleder oss til å se Magnus Fredriksen i svart og hvitt!