Sluttspillfinalen blir siste oppgjør i svart og hvitt for Josef Pujol – Elverum

Sluttspillfinalen blir siste oppgjør i svart og hvitt for Josef Pujol

Pujol skriver ikke ny kontrakt med Elverum Håndball Herrer og drar nå ut på klubbjakt etter ett år i svart og hvitt.

Elverums playmaker Josef Pujol har meddelt Elverum Håndball Herrer at han etter denne sesongen velger å ta turen videre.
Pujol spiller dermed sin første og siste sluttspillfinale i svart og hvitt de nærmeste ukene før turen går videre til en annen destiansjon, det er foreløpig ikke kjent hvor Pujol spiller neste sesong.

Svensken kom til Elverum foran 2016/2017 sesongen fra Stockholm-klubben Hammarby, og har gjennom sesongen vært på månedens lag i oktober og i november.

Pujol har tross sin unge alder allerede en CV å legge på bordet.
Han er tidligere verdensmester med det svenske juniorlandslaget og ble forrige sesong tatt ut til den svenske Elitseriens All Star Team, da han spilte i Hammarby.
Nå har han også fått Champions League- erfaring og vært bidragsyter til Elverums 2. seriegull gjennom tidene.

Svensken er en klok spiller og har bidratt godt til laget gjennom sesongen, med en annerledes spillestil enn vi er vant med i de dype Hedmarksskoger.

Pujol fikk også oppleve Cupfinalen i Oslo Spektrum, til tross for at han store deler av desember var ute med skade etter brudd i hånda.
I Champions League var Pujol svært delaktig i den magiske seieren over Montpellier i Terningen Arena, med sine 7 scoringer for Elverum.

 

Mål i GRUNDIGligaen 2016/2017: 50 spillermål
Mål i EHF Champions League2016/2017 : 33 spillermål

«Josef er en fantastisk fyr, med en svært profesjonell innstilling. På sitt beste er det ingen i Grundigligaen som er i nærheten av hans nivå, og vi har hatt mye glede av å ha ham i stallen. Vi har hele tiden visst at han ønsket seg videre etter relativt kort tid, så det er ikke noe kontroversielt i dette. Vi ønsker langsiktighet, og da er det naturlig at våre veier skilles her», sier Bjørnar Myhren i EHHs sportslige utvalg til avisa Østlendingen.

Josef Pujol svarer følgende på hendvendelsen fra ehh.no:

«Det er vel ikke værre en at vi ikke ble helt enige om noe som passet bra for både meg personlig og Elverum, hvordan vegen blir videre får vi se. Nå har jeg fullt fokus på å ta hjem sluttspillgullet med Elverum», sier Pujol til EHH.no