De yngste tar en for laget! – Elverum

De yngste tar en for laget!

Flere yngreslag byttet fra sitteplasser til ståplasser for å frigjøre sitteplasser i kampen om publikumsrekord mot Arendal!

Viktig informasjon gjeldende billetter til søndagens finale mot Arendal

Våre fantastiske yngres-spillere i klubben har veldig lyst til at vi skal sette publikumsrekord i Terningen Arena på søndag og de mener at folk heller kjøper seg sitteplassbilletter enn ståplasser. Derfor har de nå flere av lagene som hadde gjort felles bestilling valgt å levere tilbake sine sitteplassbilletter og isteden valgt ståplassbilletter.
Dette gjør at vi nå slipper ytterlige 75-100 sitteplassbilletter for salg.
Initiativet fra våre yngres-spillere og deres ledere er vi vanvittig takknemlige for og nå har vi virkelig trua på at vi skal kunne ha mulighet for å slå publikumsrekorden i Terningen Arena.
I tillegg har vi bestemt at vi kommer å sette fram 50-70 ekstra stoler på galleriet mellom nedre og øvre del av hovedtribunen. På disse plassene vil det bli først til mølla som gjelder på søndag for de som har kjøpt ståplassbilletter.
Vi har nå passert 2000 solgte billetter og går for å selge de siste 500, 120 sitteplassbilletter og 380 ståplassbilletter.
#sammenforelverum