Nikolaj Mehl, med ett nytt år for Elverum – Elverum

Nikolaj Mehl, med ett nytt år for Elverum

Dansken med ny 1.års kontrakt, før sluttspillfinalen braker løs!

Elverums ventre backspiller Nikolaj Mehl har signert ny kontrakt, og blir å se i svart og hvitt også neste sesong.

Nikolaj Mehl kom til Elverum foran 2014/2015, sesongen og har vist til gangs hvorfor han ble hentet til klubben.

Mehl har vært matchavgjørende en rekke ganger, selv om han oftest ikke er toppscorer er han nest sist på mange baller som har sikret Elverum viktige poeng i GRUNDIGligaen og i Champions League.
Blant lagene som har fått møte en Nikolaj Mehl i toppform og scoringsmodus er Montpellier, som måtte se seg slått i Terningen Arena denne sesongen etter at Mehl var sterk bidragsyter med sine 7 mål i Champions League oppgjøret mot den franske storklubben!

Han er en spiller som har en evne til å løfte seg når det virkelig gjelder, og yte maks når marginene må bikke Elverums veg, og ikke nok med det. Han gjør det ofte på svært vakkert vis. Enten det er en suser fra hofteregionen, et pådrag fra 11-12 meter eller en enkel lobb inn til Aleksander Børresen og Petter Øverby.

Nikolaj har blitt en viktig del av Elverumslaget, med evne til å skape euforiske øyeblikk og håndballminner som vil henge igjen i all tid.

«Jeg skrev under en ny kontrakt med Elverum fordi jeg vil være her og jeg har tro på produktet, jeg vil si at det er full «match» mellom meg og Elverum», sier Nikolaj Mehl til iElverum

Navn: Nikolaj Mehl
Født: 03.08.1984
Posisjon: Høyre bakspiller
Nasjonalitet: Dansk
Tidligere klubber: Faaborg HK, Drammen HK
Mål i GRUNDIGligaen 2014/2015: 69
Mål i GRUNDIGligaen 2015/2016: 52
Mål i GRUNDIGligaen 2016/2017: 55
Mål i EHF Champions League 2015/2016: 23
Mål i EHF Champions League 2016/2017: 28

Det har vært mangt et magisk øyeblikk denne sesongen, her beskrives ett av dem i når Elverum vant sin Champions League-kamp, borte mot russiske Medvedi:

«Morten Nergaard endte til slutt med 16 redninger og når Nikolaj Mehl med en sylfrekk backhand spilte fri Aleksander Børresen minuttet før slutt og den høyreiste strekspilleren satte 25–30 – ja da viste Elverum lekestuetendenser.»

Nikolaj har i tillegg til å spille for Elverum hatt en rolle i klubbens markedsarvdeling, nå går han over til å serve klubbens håndballskoler.

I helga går Nikolaj og Elverum i krigen for nytt sluttspillgull og nye muligheter i EHF Champions League, det er uansett all mulig grunn til å glede seg til neste sesong med Nikolaj Mehl fortsatt med på laget!

Vi gleder oss til å se nye kunstverk av noen scoringer bli skapt i svart og hvitt!