Arendal og finale er på trappene – Elverum

Arendal og finale er på trappene

Det er duket for første sluttspillfinale

Det er ventet fullt hus på søndag når Arendal gjester Elverum i den første sluttspillfinalen for herrene i årets sesong. Etter at Arendal slo ut Bodø over tre kamper har Michael Apelgren brukt den siste tide til å være best mulig forberedt til denne oppgaven som venter. Med en spillestopp på hele tre uker så har Elverum hatt en av sine lengste «pauser» så langt i sesongen. Det er derfor knyttet stor spenning om hvordan laget løser dette.

 

Elverum stiller nesten fullt i søndagens finale. Eneste som mangler er en Tine Poklar som er ute med suspensjon. Det vil si at Michael Apelgren har en del strenger å spille på. I årets sesong har hele stallen til Elverum tatt enorme steg, og det har gjort at Elverum har en veldig god bredde. Med både Petter Øverby og Kristian Bliznac tilbake så gjorde Elverum kort prosess på Kolstad i sin andre semifinale. Petter Øverby viste hvorfor utenlandske klubber har lyst til å hente den tøffe solungen. Med sitt fantastiske nivå både bakover og fremover så er nok lysluggen en spiller som Arendal frykter.

 

I sin midtbackposisjon har Elverum en virkelig «lirare». Josef Pujol har i de siste kampene vært helt outstanding. Med sin fantastiske spilleforståelse har han vært hjernen bak det meste i Elverums lag.  Elverums publikummet bør absolutt kjenne sin besøkelsestid for å se ballkunstneren i sin kanskje siste hjemmekamp.

 

Morten Nergaard som har en spennende vår i vente er jo en liten sluttspillspesialist. Målvakten som skal gifte seg 10.juni har uttalt at et sluttspillgull er det beste vorspielet før han får sin Anette. Målvakten har som vane å levere varene i de store kampene. Duellen mellom Almeyda og Nergaard kan fort være forskjellen på gull eller den bitre sølvmedaljen i denne finaleduellen.

 

På vår hjemmeside er det en rekke spennende dueller som er lagt ut som du kan gå inn å lese om, men kanskje den viktigste faktoren for seier eller ikke er at du kommer til hallen. Veldig mange seter er solgt, og det begynner å nærme seg fullt. Ved full hall så gir det spillerne en ekstra motivasjon for å vinne hver eneste duell, kaste bittelitt hardere og løpe enda litt fortere. Heldigvis for håndballen er det de to beste lagene møtes til kamp og rammen rundt disse sluttspillfinalene kommer til å være fantastisk.

 

Vi i Elverum håndball gleder oss vanvittig til den første finalekampen i årets sluttspill. Selvsagt går vi får seier, men vi vet at det blir steintøft mot Arendal og Marinko Kurtovic(trener Arendal). Ta turen til Terningen Arena på søndag for å støtte guttene i kampen om Champions League.

 

Vi ses på kamp! HEIA ELVERUM!