Elverum Håndball Herrer beklager! – Elverum

Elverum Håndball Herrer beklager!

Hei alle våre fantastiske supportere!

I kveld har det dessverre skjedd en ordentlig blemme både de på og utenfor banen skulle vært foruten!
Kveldens finale med smekkfull hall medførte at vi satte opp ståtribuner bak det ene målet og i den forbindelse fikk ikke spillerne beskjed om at de skulle møte til autografskriving ute i foajeen etter kamp istedenfor bak mål som de har gjort de siste kampene.

Det er helt og holdent vi som administrerer opplegget rundt kampen som har gjort en skikkelig blemme og ikke informert laget ordentlig noe vi sitter og er utrolig lei oss for nå! Spillerne sitter også hjemme med en vond følelse i kveld av at de har skuffet de som er noen av våre viktigste supportere, de små håpefulle og fremtidens håndballspillere!

Spillerne våre deppet i dag og det er lov når man taper på en sånn måte.
Men de hadde selvfølgelig ristet det av seg i løpet av få minutter og møtt opp ute i foajeen for å skrive autografer om beskjeden om å møte opp et annet sted hadde kommet frem.

Akkurat nå er det fullt fokus på revansje på torsdag, men vi sitter og pønsker på hvordan vi skal kunne få laget et lite plaster på såret for det som har skjedd i dag. Vi vil informere om det når vi har det klart.

Mvh

Kalle Björkman på vegne av arrangement og Nikolaj Mehl på vegne av spillergruppa