Elverum Håndball Herrer er årets arrangør! – Elverum

Elverum Håndball Herrer er årets arrangør!

En ære, takk til alle som gjør det mulig!

Da er årets arrangør stemt fram, og Elverum Håndball Herrer takker ydmykt for tittelen som Årets arrangør sesongen 2016/2017.

Vi er beæret over å få hele 33% av stemmene og dette motiverer Elverum Håndball Herrer til å fortsatt jobbe steinhardt hver dag for å gi publikum, spillere, dommere, media og alle andre de beste forholdene under Elverum Håndball Herrers hjemmekamper i Terningen Arena.

Vårt mål er å gi DEG Norges Tøffeste Håndballshow, fra du parkerer på arenaen til du reiser hjem forhåpentlig en ny og magisk opplevelse rikere.

Det betyr utrolig mye for alle de frivillige som legger ned uttallige timer i forberedelser, gjennomføring og opprydning å få en slik utmerkelse.

Det er også på sin selvfølgelige plass å takke publikum! Uten dere ville vi ikke fått den rammen rundt kampene som vi hver dag jobber for å skape, uten dere hadde vi ikke hatt noe arrangement å skape.

Denne utmerkelsen er en utmerkelse til hele klubben, til alle frivillige, spillere, publikum og ledere.

Vi står #sammenforElverum slik kan vi levere #NorgesTøffesteHåndballshow for alle som besøker vår storstue!

Tusen takk for stemmene, tusen takk for at vi får glede så mange og skape en fantastisk ramme rundt kampene i Terningen Arena!