Nå gjelder det! – Elverum

Nå gjelder det!

I dagens kamp mot Arendal står det om å vinne sluttspillseieren i årets sesong. Som de aller fleste vet så vant Arendal den første kampen 24-21 etter at de vant de siste 13 minuttene 8-0. Elverum spilte en meget solid kamp i både forsvar og angrep, men på slutten viste arendalittene seg fra sin beste side og tok seieren hjem til Sørlandet. Spesielt i angrep var det veldig tungt for Elverum, men de slapp jo også inn hele åtte baller bakover så det var tydelig at det kladdet begge veier.

 

Med hele 3 uker spillefri inn mot de siste kampene så har det virkelig vært en prøvelse for de svarte og hvite spillerne. Arendal har en uke mindre hvile, men det skal i utgangspunktet ikke ha noe å si. Kampene burde vært spilt tettere og det kunne kanskje vært enda flere kamper i en finale. Kanskje best av fem? Med det trøkket både Elverum og Arendal opplever på billettfronten så fortjener spillerne å oppleve en sånn ramme rundt kampen så mange ganger som mulig. Nå spilles sluttspillet over tre kamper og om Arendal tar det etter to kamper har vi gjort en for dårlig jobb.

 

Både Apelgren og spillerne er veldig sugne på å gjøre en bedre innsats enn hva de viste i forrige kamp mot Marinko Kurtovics lag. Etter forrige kamp uttalte kaptein Morten Nergaard at laget ble for feige når det gjaldt som mest, og denne gangen håper han at alle har lært.

 

Arendal har også bestilt opp masse effekter som de kan benytte seg av ved gull, veldig bra at de organiserer, men gjengen fra Elverum med Petter Øverby i spissen er veldig gira på at de svarte og røde skal måtte utsette denne feiringen i alle fall til søndag, gjerne aldri få den. Men for at det skal skje kreves det en topp prestasjon av Tine Poklar og resten av guttene. Fra forrige kamp er nemlig Poklar klar igjen til dyst. Sloveneren har vært den aller beste spilleren i Grundigligaen i 2016/17 og han har også vist et skyhøyt nivå i Champions League. Venstrebacken er en klassespiller, som på sitt aller beste kommer til å gjøre livet surt for Arendal. Det blir spennende å se om formen er tilstede etter mange kamper med suspensjon.

 

Kampen er helt åpen og det er ventet en smekkfull hall! Avkast er 18:45!

 

Måtte den beste vinne. Neida joda!

 

HEIA ELVERUM!