Sesongavslutning- sluttspillfinalen! All inn! – Elverum

Sesongavslutning- sluttspillfinalen! All inn!

Spillere, trenere og publikum må gi 100% i avgjørende finale på søndag! Det vil bli magisk, dramatisk og et av lagene tar gullet!

Det er snart duket for tredje og avgjørende sluttspillfinale i Terningen Arena. Etter at Arendal vant første kamp i Terningen, måtte de svarte og hvite vinne nede på Sørlandet. Etter en nervepirrende match så stakk Elverum av med en litt heldig seier, etter å ha ligget under store deler av kampen. Elverum vant kampen på at Josef Pujol viste seg fra sin kaldeste side med to herlige straffescoringer i siste ekstraomgang.

I søndagens kamp er det to lag som kjenner hverandre godt som møtes. Før den første kampen i Terningen var det Elverum som var knepne favoritter til å ta hjem seieren i sluttspillet, men etter at Arendal vant i første runde får de nå sin andre matchball. I den første kampen spilte gjestene helt uten press. Etter seieren i Terningen tok de over favorittstemplet i finaleserien. I Sør Amfi hadde Arendal hele hånden rundt trofeet i store deler av kampen, men Elverum trakk det lengste strået til slutt.

Før den siste hjemmekampen er det fortsatt Arendal som har alt å tape. Etter å ha spilt ut våre gutter i to kamper og at de har allerede hat en matchball er en stor fordel om man ser på det idrettspsykologiske øyne. Arendal har spilt tidligere spilt Elverum ut av hallen, og i forrige kamp var det jevnt. Kan kanskje si at Elverum var gode i store deler av hjemmekampen, men det taktiske Arendal viste skremmer nok både publikum og ledere i EHH. Så får vi håpe at spillerne ikke lar seg skremme.

I morgendagens kamp står det mest sannsynlig om hvem som vinner trenerduellen. I den første kampen viste Marinko Kurtovic seg fra sin beste side. Her kunne faktisk Kjetil Rekdal dratt frem sitt kjente sitat om coaching i verdensklasse. I kamp nr 2 hadde spillerne virkelig funnet ut hvordan de skulle skyte hull på målvaktene og de taktiske grepene ble kanskje ikke like synlig i denne kampen. Duellen mellom Apelgren og Kurtovic er en enorm duell som kan vippe kampen begge veier.

For endte gang i sluttspillet får ikke Elverum alle mann på startstreken. Igjen er landslagsspiller Petter Øverby ute med en skade, noe som gjør at Aleksander Børresen må holde 60 minutter av kampen, kanskje også 70 om vi får et like herlig håndballdrama på søndag. Utenom dette er det litt slitasje, men alle mann er klare til kamp. For Arendal er kanskje Kenny Ekman usikker.

I Elverum håper vi på gull, men det blir en intens og spennende kamp, der vi anser at Arendal har alt å tape, ettersom de har hatt en matchball allerede. Svermen kommer for å lage liv. Taigaen lager alltid liv. Dette håper vi blir en merkedag for norsk håndball, og at vi sitter igjen med den gjeveste tittelen.

Skal du på kamp, men enda ikke har fått billett? Da må du skynde deg, kun ståplasser igjen.

Vi gleder oss til sesongens siste kamp! HEIA ELVERUM!!