Sluttspillfinalen tar av: -KUN STÅPLASSER IGJEN! – Elverum

Sluttspillfinalen tar av: -KUN STÅPLASSER IGJEN!

Elverum solgte ut sitteplassene på under et døgn!!

Søndag er det duket for det som kan bli tidenes sesongavslutning, med fullsatt Terningen Arena i avgjørende sluttspillfinale mot ØIF Arendal!

Billettene ble sluppet torsdag kveld kl 22:00 rett etter at Elverum hadde utlignet mot ØIF Arendal og sikret 1-1 i kamper, og dermed ny og avgjørende finale på hjemmebane søndag.

Fredag kveld var sitteplassbillettene revet vekk alle som en!

Vi har knapt sett maken på trøkn på billettsalget. Torsdag kveld gikk det faktisk så langt at det sto kø i billettsystemet på nett!

Lørdag ble noen få sitteplasser frigitt, av de som var holdt av til Arendal-supporterne, også disse fikk raskt bein å gå på!

Den som ikke har sikret seg billett nå, begynner å få det travelt. Vi setter ut ekstra stoler i hallen der de som kjøper ståplassbilletter kan sitte, etter først til mølla prinsippet. Det er ikke ubegrenset med plass i hallen, så det lønner seg å raska på for å sikre seg plass for å overvære denne fantastiske kvelden med 2500 andre!

Det er bare å lade opp for en vanvittig kveld, rense stemmebåndet og gjøre seg klar til å gi alt for Elverum!
#SammenForElverum på #NorgesTøffesteHåndballshow

Billetter kan kjøpes på fysisk Elverum Kino lørdag kveld eller du kan følge lenken under for å kjøpe på nett! Eventuelle restbilletter selges i luka på Terningen Arena søndag.

KJØP BILLETTER HER!