TAKK ELVERUM! – Elverum

TAKK ELVERUM!

8 poeng i Champions League, 40 poeng og 1 plass i Grundigligaen, Vinner av Sluttspillet, Sølv i cupen.

I 2016 fylte Elverum Håndball 70 år. I 70 år har Byens befolkning jobbet dugnad, stilt på kamp og bidratt til at vi er en av Norges mest tradisjonsrike klubber. I 70 år har en hel by kjempet for vår eksistens, jobbet og slitt for å bevege klubben i riktig retning. Det er med stor stolthet at vi som lag kan si at vi har levert tidenes sesong for klubben både i Europa og her hjemme i Norge.

Sesongen har, som klubbens historie, likevel vært fylt av opp og nedturer. Fylt av mest medgang, men også tydelige situasjoner hvor det har blåst rundt oss. Fordelen med Elverum, som med 70 åringer flest, er at man holder bena godt plantet på jorda både i med og motgang. Når vi lykkes er omgivelsene våre de første til å minne oss på at det er bare en vei å gå, nemlig framover. Og når vi mislykkes er de samme omgivelsene der og støtter oss i tykt og tynt. Vi er utrolig takknemlig for støtten vi får fra alle rundt oss. Uten alle som bryr seg om det vi holder på med hadde ikke klubben vært det den er.

TAKK!

Vi vil minnes tilbake til denne sesongen som lærerik og arbeidskrevende, men først og fremst som ekstremt morsom. For oss på sport er det å jobbe for å nå målene vi setter oss sammen med laget det som driver oss. Samtidig gir publikumet vårt oss det lille ekstra som gjør at vi yter maksimalt hele tiden.

Noen av de største opplevelsene for oss i år har vært:

Vi har fylt hallen i Champions League, vi har farget den hvit, vi har vunnet mot Europeiske stormakter. Kampen mot Montpellier ligger friskt i minne, med en utrolig ramme rundt kampen og en sportslig prestasjon større enn vi noen gang har vært med på. Å vinne mot ett lag som er marginer fra Final 4, sier noe om vårt toppnivå denne sesongen. Vi har hatt en spillergruppe fullt av dyktige, lojale spillere som hver dag trener for å bli litt bedre. De jobber sammen for å nå målsetningene, og bredden i spillerstallen har vært avgjørende for vår suksess denne sesongen.

Vi har tatt titler. Seriegull har fortsatt betydning i Norge, men for oss innad i laget er det uten tvil Sluttspill gullet som rager øverst. Samtidig ligger det latent i Elverum at den neste kampen alltid er den viktigste, det er derfor med stolthet at vi tar med oss poengrekord både i serien og i Champions League.

Vi har spilt cupfinale med mange fans på tribunen og eget tog gjennom Oslo sine gater. Det er utrolig hvilke stemning elverums-publikummet lager.

 

Med dette vil vi takke for all støtte og hjelp i sesongen som har gått. Vi gleder oss allerede til vi starter igjen i Terningen Arena til Høsten. Sammen for Elverum skal vi fortsette å utfordre, glede og engasjere. Sammen skal vi bevege oss i riktig retning, nemlig framover.

Til høsten er det «VI MOT VERDEN» igjen.

 

Takk for en fin sesong.

 

Micke og Raymond.