En sesong som har satt historiske spor! – Elverum

En sesong som har satt historiske spor!

Stopp opp litt, klapp dere selv på skuldra: For en sesong!

Kjære Elverumsinger, klapp dere selv på skuldra!
Sammen har vi lagt bak oss en av tidenes råeste håndballsesonger, hvor vi satt spor i både norsk og europeisk håndball, vi har endt et kapittel i historien og åpnet opp døren til uendelig mange muligheter til nye historiske øyeblikk i framtiden.

Det har vært en sesong der samhold og tradisjon har resultert i magiske håndballøyeblikk. En sesong der europeiske storlag har fått smake på storheten fra de dype hedmarksskoger. Dette har vært sesongen det tilskuere og spillere har levert med hjertet utenpå drakta.

Seier mot Montpellier i Terningen Arena: Magisk!
Cupfinale med tusenvis av Elverumsinger på tribunen: Stolthet!
Sluttspillfinale nr. 6 på rad: Tradisjon!

Elverum satte denne sesongen klubbrekord i seriepoeng i GRUNDIGligaen og poengrekord i Champions League. De ble historiske som første lag i Norge med 6 strake sluttspillfinaler!

Over 40.000 tilskuere har sett Elverum spille hjemmebane i Terningen Arena denne sesongen!
Tusen takk til alle som støtter og står på klubben og laget, på tribunen, i dugnadsgjengen, på kafeen, på sosiale medier og alle andre steder! Dere er fantastiske – vi kunne ikke skapt alt dette uten dere!

Nå er det tid for å roe ned, se tilbake på alt vi har fått være med på denne sesongen. Før vi mot slutten av sommeren igjen møtes for å planlegge ny sesong, og rense stemmebåndene for klubben vi elsker. I mens må dere nyte sommeren og annen håndballaktivitet.

Gjensidige CUP spilles i Terningen Arena 8-11 juni, der de norske Håndballgutta møter, Island, Sverige og Polen!

Takk for en magisk sesong! Vi sees til høsten for nye eventyr. Sammen skal vi skrive nye kapitler i klubbhistorien!
DA VET VI AT VI ELSKER VÅRT FAGRE ELVERUM!

 

Magnus Stenseth, EHH-Web