Historie fredag:…..mitt minne….. Jens Haugen – A-lagsdebut 1969: – – Elverum

Historie fredag:…..mitt minne….. Jens Haugen – A-lagsdebut 1969: –

Ny runde med minner fra boka "Fra Fylken til Terningen Arena". Vi lar Jens Haugen fortelle:

Mitt første møte med Elverum-håndballen var som Veldre-spiller med tap 7-41 på «Asfalten» (!). Elverum var et lag jeg så opp til , men hadde ikke ambisjoner om å spille for dem. Men da jeg gikk lærerskolen i Elverum ble det snakk om å spille for laget, og slik ble det. Jeg har mange gode minner fra tiden som spiller, fra arenaene og fra miljøet rundt laget. Det beste minne er fra da vi ble nr.4 i Hovedserien. Det var en bra sesong både for meg og laget, og jeg følte jeg hadde bidratt til resultatet. Ellers hadde jeg en fin opplevelse mot landslaget, og jeg husker godt kampen mot Steaua Bucuresti med storheter som Gruia og Birtalan og med 1800-1900 tilskuere på tribunen i Elverumshallen.. Jeg hadde også mange gode venner i laget, og miljøet opplevde jeg som lite rivaliserende og at vi jobbet for hverandre.
To personer, skikkelige entusiaster, vil jeg også nevne: Frode Grindahl og Arne Nysæter. De sto på for laget i tykt og tynt!

Jens Haugen var en storskytter som kom fra Veldre og var viktig for Elverum i vanskelige perioder og Jens var en av seriens beste skyttere. Det sier ikke så lite.

Sesongen er definitivt slutt i GRUNDIGLigaen og forberedelsene til ny sesong starter allerede 2. pinsedag med testing av spillerne. Blodsmak og skikkelig mjølkesyre venter!
GOD HELG til dere alle og kos dere med Final4 fra Køln i helga!
Skrevet av
Hein S. Ekeberg