Jørgen Jansrud til St.Hallvard – Elverum

Jørgen Jansrud til St.Hallvard

Veien går videre for Jørgen Jansrud

Jørgen Jansrud har de siste 2 sesongene vært å se i A-lagstroppen til Elverum Håndball Herrer, nå går turen videre for 20-åringen som søker nye utfordringer i Lier-klubben St.Hallvard.

Jansrud kom sommeren 2015 til Elverum fra Falk Horten, han har jobbet godt i sin tid i Elverum til tross for at han har måttet kjempe hardt for spilletid på A-laget.
I 2015/2016 sesongen fikk han æren av å sette en scoring i EHF Champions League, når Elverum møtte Skjern i Terningen Arena.

Jørgen kommer opprinnelig fra Eidskog og hadde en sesong i Elverumsdrakta fra tidligere når han kom tilbake i 2015. Nå går turen videre for gutten som også har fått muligheten på landslaget med Juniorgutta. Han hadde per april 46 landslagskamper og har satt inn 71 landslagsmål. I uavgjortkampen mot Polen i November satte han blant annet 5 mål.

Til tross for lite spilletid har Jansrud i sin tid i svart og hvitt satt inn 10 seriemål for Elverum.

Vi ønsker Jørgen Jansrud god tur videre og takker for bidraget han har gitt gjennom sine 2 år i Elverum Håndball Herrer!

NB: Også Anders Jansrud som er Jørgens bror har forlatt Elverums rekrutt-tropp og vlir neste sesong å se i Johnny Jensens Falk Horten.