Josef Pujol klar for Gjensidige Cup med Sverige denne uka! – Elverum

Josef Pujol klar for Gjensidige Cup med Sverige denne uka!

Gleder seg til å møte Øverby og Lindboe i stemningsfullt Terningen Arena

Torsdag til søndag denne uka spilles Gjensidige Cup i Terningen Arena. Vi har tatt en prat med Josef Pujol som intill nylig har hatt Terningen Arena som hjemmebane, men som nå går nye veier. Først skal han levere i gult og blått for Sverige når de møter Norge, Polen og Island i Elverum – Norges Håndballby!

Gjensidige Cup spilles i Terningen Arena denne helga, du gjør comeback i hallen kort tid etter at du tok sluttspillgull med Elverum og avsluttet din karriere i svart og hvitt. Hvordan blir det å komme tilbake til Terningen nå?

Det føles ikke så rart enda, ettersom at det på en måte fortsatt føles som hjemme. Jeg har jo ikke flyttet fra byen enda, men det kommer selvfølgelig til å bli annerledes å ikke kle seg i svart og hvitt.

Du har vært med å løfte Elverum til nye høyder i Europa, nå skal du representere det svenske landslaget, mot blant annet et Norge som har tatt store steg de siste årene. Hvordan kan du med din erfaring påvirke utfallet av helgens kamper og ta opp kampen med Norge?

Nå får vi se hvilken rolle jeg får i laget, men jeg skal selvfølgelig forsøke å bidra med det jeg er god på. Det kreves ofte mer av en midtback når man spiller i et såpass nykomponert som vi ennå er.

Du kjenner jo flere av gutta på det norske landslaget, etter å ha spilt med Lindboe og Øverby den siste sesongen, nå møter du dem på andre siden av banen. Hva betyr det?

Det skal bli moro å møte dem. Vi kjenner jo hverandre bra og antagelig så vil nok jeg og Petter møtes i en del dueller

Det er ikke så ofte at landslagene tar turen til Terningen Arena, til tross for den stemningen som har løftet taket her når store Europeiske lag har tatt turen de siste sesongene. Hva forventer du deg av stemningen i hallen nå som Gjesidige Cup spilles i de dype skoger?

Jeg håper og tror at alle håndballinteresserte vill se slik god håndball som det kommer til å bli servert. Så jeg tror og håper alltid på full hall i Terningen!

Sist men ikke minst, dere møter Norge, Polen og Island denne uka. Hvilket lag gleder du deg mest til å møte og hva betyr en slik helg for det svenske landslaget?

Det blir såklart tøffest med et derby mot Norge. Så skal det bli moro å få sjansen til å vise seg fram i et landslagsmiljø jeg ikke har vært en del av tidligere.

 Vi ønsker Pujol og Sverige lykke til med helgens kamper!

Bli med på håndballfesten!

Torsdag 8. juni:
Kl 17:30 Polen – Sverige
Kl 20:00 Norge – Island
Kjøp billetter her 

Fredag 9. juni:
Kl 16:30 Island – Polen
Kl 19:00 Norge – Sverige
Kjøp billetter her 

Søndag 11. juni:
Kl 15:30 Sverige – Island
Kl 18:00 Norge – Polen
Kjøp billetter her