Kevin Gulliksen er klar: Debuterer på landslaget i Gjensidige CUP – Elverum

Kevin Gulliksen er klar: Debuterer på landslaget i Gjensidige CUP

Spiller sine første landskamper for Håndballgutta denne helga!

Torsdag starter Gjensidige Cup. Vi har tatt en prat med kommende Elverumsspiller, Kevin Gulliksen som får sine første landslagskamper denne helga før det braker løs mot i siste finpuss før Håndballguttas EM-kvalifisering.

Det er klart for Gjensidige Cup i Terningen Arena, hvor Håndballgutta møter Sverige,Polen og Island. Hva er dine forventinger til helga som venter dere?

Håper det blir tre morsomme kamper med mye publikum på tribunen, og at vi får en god gjennomkjøring til EM-kvallik kampene neste uke.

For første gang kommer du til Terningen Arena og skal spille med publikum i ryggen, det blir en forhåpentligvis en god start på det som venter deg her til høsten. Hvordan blir det å ikle seg rødt, hvitt og blått å entre banen i Terningen?

Det er noe jeg gleder meg veldig til, jeg vet at det alltid er bra trøkk blant publikum her oppe. Landskamp er alltid morsomt uansett om det er junior eller senior, så absolutt noe jeg ser frem til.

Du får din aller første mulighet på landslaget til Christian Berge, hva betyr det for deg å få muligheten til å vise hva du kan på landslaget?

Det betyr veldig mye, det er dette man trener for hver eneste dag. Det å forhåpentligvis debutere på A-landslaget så tidlig i karrieren min er noe jeg setter veldig høyt.

Flere kamper venter torsdag til søndag denne uka, hvilket lag gleder du deg aller mest til å møte og hva tror du denne helga har å bety for den kommende EM-kvalifieringen?

Jeg gleder meg til alle kampene, jeg har ikke vært med på dette nivået tidligere så håper alle kampene blir bra. Det er viktig å få en gjennomkjøring nå, ettersom mange kanskje har hatt lite håndballaktivitet de siste ukene etter sesongslutt.

Vi ønsker Kevin og Håndballgutta lykke til med Gjensidige Cup!
Bli med på håndballfesten og bekreft at Elverum er Norges Håndbalby!

Torsdag 8. juni:
Kl 17:30 Polen – Sverige
Kl 20:00 Norge – Island
Kjøp billetter her 

Fredag 9. juni:
Kl 16:30 Island – Polen
Kl 19:00 Norge – Sverige
Kjøp billetter her 

Søndag 11. juni:
Kl 15:30 Sverige – Island
Kl 18:00 Norge – Polen
Kjøp billetter her