Lindboe kampavgjørende når Norge slo Sverige – Elverum

Lindboe kampavgjørende når Norge slo Sverige

Var rask og sendte Terningen Arena til himmels, etter kampavgjørende hjørnekast på tampen.

Gjensidige Cup fortsatte fredag kveld, med to kamper.
Island og Polen tapte sine første kamper torsdag og møttes til oppgjør fredag, en kamp preget av mye personlige feil og til slutt var det Island som kunne heve armene etter seier.

Deretter var det Norge mot Sverige som sto for tur.
Norge starter best, med blant annet en råsterk Bjarte Myrhol på linja, som vet å finne nettmaskene. Samt Torbjørn Bergerud i mål som til tider tar alt!
Første omgang er likevel jevn og når pausesignalet gpr er det Sverige som leder 11-10.
Sverige stiller blant annet med Josef Pujol som har vært Elverumsspiller fram til nå nylig, han har ikke en like god dag som Myrhol men holder Sverige foran og kan sikre seieren.

2.omgang bærer preg av et sterkt Sverige og Norge har det kanskje litt for travelt med å gi fra seg ballen, lar dermed Svergie få komme opp i en tre måls ledelse og det kan en stund se mørkt ut for Norge, som startet kvelden bra.

Drøye 5 minutter før slutt leder fortsatt Sverige med 3, og Norge tar grep, står sammen og viser at de vil vinne. Det gir resultater, og Norge står med mulighet for å utligne.

André Lindboe har kommer på banen i sluttminuttene, utligner til 21-21 og har også mulighet til å avgjøre ved å sette en retur på samme måte, den vil ikke inn.

Pujol og Sverige kjemper febrilsk, men har ikke marginene med seg på tampen og Norge har plutselig matchball.
Matchballen går i blokka, men får en fin bua ober forsvaret og går til hjørnekast med kun 7-8 sekunder igjen.

Lindboe løper febrilsk etter ballen, tross at han har svært kort tid på seg, skaffer han seg oversikt. Han finner Abelvik Rød på backen, sender pasningen og Rød får såvidt lurt den inn i målet, før sluttsignalet går og Norge vinner 22-21.

Kevin Gulliksen og Petter Øverby får også noen minutter i denne kampen, men rekker ikke produsere

Her ble det virkelig valuta for penga, for de drøyt 1100 frammøtte på tribunene.

Søndag venter siste dag av Gjensidige Cup, vi håper alle Elverumsinger kjenner sin besøkelsestid og møter opp til de to siste kampene denne landslagshelga.

Sverige -Island 15:30
Norge -Polen 18:00

Billetter kjøper du HER, eller i billettluka i Terningen Arena før kampstart.