Historie fredag: …….mitt minne…. Svenn Erik Støldal – A-lagsdebut 1971: – Elverum

Historie fredag: …….mitt minne…. Svenn Erik Støldal – A-lagsdebut 1971:

Ny runde med minner fra "Fylken til Terningen Arena" og nå fra Hamarsingen Svein Erik Støldal:

–  En kamp mot Njård i Njårdhallen glemmer jeg aldri.  Jeg ble sjuk natta før og ringte trener Lars Magne Brataas søndag morgen og fortalte at jeg hadde 38,4 i feber. – Hva gjør vi? spurte jeg. 
–  Kle på deg godt å bli med, så får vi se, svarte Lars.  Jeg ble med,  og følte meg utover dagen såpass at jeg mente jeg kunne spille.  Det gikk veldig bra, vi vant, jeg scoret 8 mål og spilte en av mine aller beste kamper!   Et annet minne er en kamp da vi overrasket med uavgjort mot storfavoritt Oppsal. Bussen tilbake til Elverum kjørte om Hamar for å sette av Erik Stensrud og meg, og da feiret vi like godt med et beger på gode, gamle Paletten!
 
Et lite ekstra-klipp hører med. På Hamar hadde Elverum-spillerne lagt merke til en god, ung langskyttertype som het Svenn Erik Støldal, og tok med glede imot han da han var interessert i å begynne i Elverum.  Som 17-åring i 70/71-sesongen var han litt fersk til å gå rett inn på A-laget, men med stor iver stilte han opp på all trening.  Etter ett års tid var han blitt en skytter som fikk flere sesonger som en betydelig spiller på laget.
God helg til dere alle!
Skrevet av
Hein Ekeberg