Thorsteinsson skriver 3års-kontrakt! – Elverum

Thorsteinsson skriver 3års-kontrakt!

Elverum henter fortsetter å hente inn yngre talenter, og bygger for framtida.

Den unge og talentfulle venstre-vingen Stiven Thorsteinsson har skrevet en 3års-kontrakt med Elverum Håndball Herrer.
Stiven er en lokal-gutt med bakgrunn fra Elverum Håndball Yngres avdeling som har gått gradene og nå tar steget opp i A-lagets stall.

Thorsteinsson debuterte på A-laget i februar og fikk scoring i sin første kamp mot St.Hallvard. Han er førdt i 2000 og har framtiden foran seg, men har også fått muligheten på aldersbestemt landslag der han har spilt 3 kamper og scoret 4 mål for Guttelandslaget (LM00). Han er også tatt ut som reserve til Guttelandslaget når de i starten av juli skal spille European Open i Gøteborg.

«Å få debutere på A-laget var veldig stort for meg, og jeg har en spennende fremtid som venter. Men akkurat nå tar jeg bare en dag av gangen» sa Stiven Thorsteinsson til iElverum etter sin debut for A-laget i vinter.

«Jeg følte at jeg hadde vært på banen i 30 sekunder, og jeg hørte ikke at fløyta gikk da kampen var ferdig. Da hadde jeg bare lyst til å spille mer», sa Thorsteinsson til Østlendingen etter sin debut og fortsatte med å rose A-lagsgutta for at de har tatt godt imot ham på trening.

«Det er en leken gjeng som er flinke til å ta vare på oss unggutta, så det har bare vært fint«, fastslo debutanten.

Til EHH.no sier Thorsteinsson følgende etter signeringen med Elverum:
«At jeg nå skriver under for Elverum håndball, Wow for en drøm som går tidlig i oppfyllelse. Jeg har alltid hatt lyst til å spille for Elverums A-lag og når jeg fikk tilbudet nølte jeg ikke ett sekund engang. En tre årskontrakt passer perfekt. Jeg er fortsatt veldig ung og har sinnsykt mye mer å lære, så en 3.års kontrakt passer perfekt for at jeg kan utvikle meg i gode og trygge omgivelser.
Elverum er Norges desidert beste håndballklubb, og jeg som alle andre i yngres i Elverum har jo som drøm å ende opp som en av de viktige spillerne i laget. Det gode med en treårskontrakt er at jeg slipper å føle ett press på at jeg må bli kjempegod kjempe fort.. jeg ble akkurat ferdig med g16 så jeg har god tid på meg og synes det er kjempe gøy å høre at venner og folk jeg kjenner blir motiverte av at Elverum satser på meg og andre i yngres generasjonen til Elverum»

Nå venter hardt arbeid og vi gleder oss til å hvordan det ender for Thorsteinsson som for alvor starter sin spennende framtid i Elverum fra neste sesong.