Vi er i gruppespill i EHF Champions League igjen! – Elverum

Vi er i gruppespill i EHF Champions League igjen!

Hovedtrener Michael Apelgren og Markedsjef Kalle Björkman i ekstase!

Elverum er igjen sikret plass i gruppespillet i EHF Champions League, og håndballnorge er i ekstase. Det gjelder også i klubben såklar! EHH.no slet en stund med å få fatt på flere av de sentrale i klubben, det ryktes at telefonene har gått varmt de siste timene etter at EHF avgjorde hvilke lag som fikk direkteplass til Champions League rundt kl 13 i dag, det koker altså omtrent som i det gjorde i fjor når Elverum var første lag på herresiden noensinne som gikk direkte til gruppespillet, nå gjør de det igjen!

Vi har snakket med hovedtrener Michael Apelgren, og smilet hadde nok gått helt rundt om det ikke var for ørene på svensken:

«Dette er fantastisk for både Elverum og Norsk herrehåndball. At det arbeid som klubben har gjennomført over tid generer denne framgangene skal hele regionen ta til seg sin del av! I dag kan vi føle en stor stolthet og samtidig må vi brette opp armene og arbeide enda hardere inn mot kommende sesong.», sier Apelgren og fortsetter:

«Vi gleder oss til å igjen få utfordre oss mot verdens beste klubber i den gjeveste av alle håndballturneringer», smiler han.

 

Også markedsansvarlig Kalle Bjørkman var et par meter over jorde når meldingen kom inn, og det tok ikke mange minuttene før jobben inn mot kommende sesong satte fart, en brå men absolutt ingen sur slutt på sommerferien for Björkman som til daglig lyser i øynene så fort noen nevner Champions League, med god grunn!

«Dette er bursdag og julaften på en og samme gang. At vi igjen skal ut i den fineste av turneringer gjør det daglige arbeidet så mye morsommere. At vi kan fortsette å bygge klubben fra den plattformen vi nå er på gir stor inspirasjon.
Dette er en stor kvittering på all den jobb som legges ned hver dag i klubben, alle både styre, administrasjon, frivillige, supportere, samarbeidspartnere og andre innenfor norsk håndball kan bare glede seg.», sier Björkman til ehh.no

«Vi fortsetter nå planleggingen og skal for tredje året på rad gi håndballinteresserte flotte opplevelser i Terningen Arena.Egentlig ferie på torsdag men den får vi nok hoppe over og isteden jobbe litt mer», humrer svensken kjent for sitt enorme og betydningsfulle engasjement.

God Champions League-sommer til alle Elverum Håndballsupportere og hele håndballnorge!