Seedingen er klar før fredagens Champions League-trekning! – Elverum

Seedingen er klar før fredagens Champions League-trekning!

Seedingen er klar, vi venter i spenning!

Fredag 30.juni er det trekning av gruppespillet i Champions League, og i dag ble seedingen foran helgens trekning sluppet.

Lørdag fikk Elverum direkteplass til Champions League – gruppespillet og ble plassert i gruppe C/D som også er utgangspunktet for seedingen.

Slik ser seedingen ut for Gruppe C/D:

Elverum ligger i pott 6 sammen med det laget som går videre fra kvalifiseringen. Det betyr at Elverum IKKE kan møte vinneren av kvalifiseringen som spilles mellom: Sporting Lisbon (POR), Tatran Presov (SVK), Cocks (FIN) og Alpla HC Hard (AUT).

Seedingen som foreligger gjør det også mulig for Elverum å havne i en gruppe med kun lag de tidligere har møtt i Champions League gruppespillet:
Metalurg, Skjern, Kadetten Schaffhausen og Motor Zaporozhy var alle motstandere i 2015/2016 sesongen,
mens Elverum i 2016/2017 sesongen møtte Metalurg, Chekhovskie Medvedi og Montpellier.

Av de lagene Elverum har møtt tidligere har de tatt poeng mot Montpellier (2), Kadetten Schaffhausen (2),  Chekhovskie Medvedi (3) på 2 kamper.
Metalurg (2) på 4 kamper.

For Gruppe A/B ser seedingen slik ut:

Kvalifiseringen spilles 2-3 september slik:
Sporting CP (POR) vs Cocks (FIN)
Tatran Presov (SVK) vs Alpla HC Hard (AUT)

Det er kun en kvalifiseringsgruppe og dermed er det avgjort gjennom seedingen hvilke lag som møter hverandre i kvalifiseringen. Torsdag avgjøres det hvilket lag som avholder kvalifiseringen og organiserer den. Presov arrangerte forrige sesong og står får dermed ikke denne muligheten i år.

Gruppespillet begynner med første runde 12-17. september 2017 og siste runde antas å bli spilt mellom 29.november – 3.desember.

Trekningen for neste sesongs Champions League gruppespill skjer allerede nå på fredag 30.juni og du kan følge trekningen direkte på Viasat Sport og Viaplay kl 21:00 – 21:50. Trekningen foregår på Ljubljana Slott.

Da gjenstår det bare å ønske Elverum lykke til med trekningen!