Champions League gruppe C – Elverum

Champions League gruppe C

Så var trekningen unnagjort og vi havnet i gruppe c sammen med Ademar Leon, Skjern, Gorenje Velenje, Kadetten schaffhausen og Dinamo Bucuresti.

Noen av lagene har vi møtt tidligere, og vi gleder oss til å ta imot Skjern og Kadetten på nytt i Terningen Arena. Det skal bli spennende å se hvordan vi har utviklet oss i forhold til disse lagene fra vi møtte de i vår første sesong i Champions League.

Den slovenske topp klubben Gorenje, de Rumenske mesterne Bucuresti og den spanske 2eren Ademar Leon er nye bekjentskaper. Vi gleder oss til å bryne oss på disse topplagene!

Gruppe C kommer til å bli en tøff affære, hvor vi er den store underdogen. Nok en gang skal Europeiske topp lag komme til Terningen og spille kamper de i sine øyne må vinne for å kunne gå videre. Vi skal trene og forberede oss godt for å kunne beholde flest mulig poeng på hjemmebane , og kanskje også stjele noen på utenlandstokt.

Vi gleder oss til en ny sesong.

God sommer!
Micke og Raymond