Støa skriver ny 1.årskontrakt med Elverum! – Elverum
Selv ikke med fantastisk hjelp fra våre supportere klarte vi å slå Haslum.

Støa skriver ny 1.årskontrakt med Elverum!

Støa: Jeg var aldri i tvil!

Lang fartstid i svart og hvitt fortsetter, nå har Svein Støa skrevet på en ny 1.årskontrakt med Elverum Håndball Herrer, som sikrer fast plass «på laget» nok en sesong.

Elverum startet forhandlingene under sluttspillet, og Svein var ikke sen om å skrive på så fort tilbudet lå på bordet!

Svein Støa, du er klar for en ny sesong med Elverum, hva var avgjørende for deg?
«Når Norges beste klubb, som også er på veg opp og fram i Europa tilbyr deg kontrakt, er det umulig å si nei!»
, smiler Støa bredt etter at han nå har sikret seg fast plass kommende sesong.

Hvorfor blir det Elverum?
«Elverum Håndball ligger mitt hjerte nært, og jeg kunne aldri valgt en annen klubb, det ville vært umulig for meg.
Elverum Håndball har vist gjennom hardt arbeid og optimisme at det nytter å jobbe hardt og på lag. Jeg er så heldig å ha fått være med på denne reisen i en årrekke, og det er i svart og hvitt jeg vil avslutte min håndballkarriere»

Elverum jakter alltid nye rekorder og nye eventyr, at Svein er med på laget betyr mye for et lag som skal ønkser å kjempe om avansement i Champions League og nye titler her hjemme.

Var valget enkelt?
«Jeg har fått være med på et evig eventyr sammen med det beste laget i Norge. Jeg har fått oppleve kamper og engasjement jeg trodde man bare kunne drømme om her i landet. Da tenker du deg ikke om, da er det klart du skriver under på nok et år med sesongkort i hallen!
Det gir meg fast plass, det gir klubben langsiktighet og jeg vet at jeg er sikret plass til hvert eneste eventyr i Terningen Arena også kommende sesong. Hva mer kan man drømme om?», slår Svein Støa fast!

Vi er glade for å ha med oss Svein videre på laget, han er sammen med alle dere andre et bevis på at det nytter å stå sammen!
Så sikre deg ditt sesongkort i dag du også. Se mer på http://www.ehh.no/sikre-deg-sesongkort-for-20172018-na/

#SAMMENFORELVERUM