Første trening gjennomført, Børresen klar for å kjempe! – Elverum

Første trening gjennomført, Børresen klar for å kjempe!

Hard testing på sesongens første trening - og publikum støttet opp om blant annet Aleksander Børresen som fant tilbake håndballskoene!

Aleksander Børresen, For to måneder siden så la du egentlig skoene på hylla. Nå er du her i dag og blir med videre på en ny sesong. Hvordan føles kroppen etter to måneder uten det samme fokuset på trening?
Jeg var veldig spent på hvordan formen var, og det viste seg å ikke være så ille som jeg trodde. Dette er gledelig, og jeg har ikke mistet så mye som jeg fryktet. Nå kan jeg jobbe på videre, og komme et par knepp til i bedre form, så skal det være greit.

Hvor mye har egen rutine å si for vegen videre nå?
Den har mye å si tror jeg. Jeg vet jo hva jeg må gjøre for å være i toppform og hvilket arbeid som må gjøres der. Ikke minst så vet jeg hva vi går til også med tanke på Champions League, Grundigligaen og alt det rundt.

Du er nå med på et lag med mange unge nye spillere. Er det mye potensiale i laget sånn det er nå?
Ja! Det er kanskje noe av grunnen til at jeg sa ja til å bli med den sesongen her. Jeg syns det er veldig spennende at vi har en så ung versjon av Elverum Håndball som vi har nå, med mange dyktige unge spillere, som er sultne og ønsker å gjøre det bra. Jeg håper jeg kan komme inn å bidra med det jeg har vært med på, hvordan jeg har opplevd ting og hvordan vi har løst ting tidligere. Dette blir moro!

Ut ifra det du ser i dag og det du vet om de nye spillerne, kan dette bli tidenes sesong for Elverum Håndball?
Det gjenstår å se. Det har tross alt bare vært en løpetest, men de virket veldig spreke de av den yngre garde, men de eldre syns jeg også så bra ut. Formen skal det ikke stå på. Nå må vi jobbe med samspillet fremover siden vi er så mange nye. Det blir det viktigste nå, så får vi det første svaret nå vi drar til Tynset og spiller turneringen der.

Tror du at du har noe å lære av de yngre spillerne som har kommet hit?
Ja, unge spillere er alltid veldig sultne, trener mye og gir alltid 100% på trening uansett. Det er godt med litt ung energi i laget. Det er som sagt unge dyktige og talentfulle gutter som har lyst til å bli bedre. Dette kan dra i gang oss litt eldre karene som har vært med en stund også.

Da ønsker vi Aleksander lykke til med treningen inn mot sesongen!