Elverum fortsetter oppkjøringen med Santa Kristina Cup! – Elverum

Elverum fortsetter oppkjøringen med Santa Kristina Cup!

Elverum klare for Tynset igjen!

Til helgen er det igjen klart for den tradisjonsrike turneringen Santa Kristina Cup på Tynset, og Elverum er som vanlig på plass.

Her skal de sammen med elitelagene Haslum, Kolstad og Drammen gi Nord-Østerdølene mulighet til å se håndballstjernene i aksjon på nært hold. Elverum har deltatt i turneringen i en årrekke nå, men har fortsatt tilgode å slå rivalen Haslum på Tynset.
Fjorårets turnering endte likevel med  en god plassering for Elverum, som vant på målforskjell men med Haslum hakk i hel, begge med 4 poeng var det Haslum som tok det på innbyrdes.

Både Elverum, Haslum og Kolstad var med i fjorårets turnering, mens de lokale Tynsetgutta nå er byttet ut med elitelaget fra Drammen.

Det blir første ordentlige kamptrening for Elverum, som har forsterket stallen siden forrige sesong. Deriblant finner vi Aleksander Mitrovic som selv er fra Tynset, og som nå er tilbake på sin tidligere hjemmebane med et Elverum som er i ferd med å etablere seg ute i Europa.

I tillegg til helgens kamper, vil også heldige unger som deltar på NØK-håndballskole få muligheten til å bli trent av sine store stjerner, når elitespillerne er med og deler tips og triks underveis.

Slik er helgens program:

Fredag:
17:00 Elverum- Kolstad
19:00 Haslum -Drammen

Lørdag
11:30 – 13:30 NØK-Håndballskole (10-16år) med Zarko og stjerner fra alle lag.
16:00 Kolstad – Halsum
18:00 Elverum – Drammen
Etter kampene er det grillfest, med servering og musikk i Tynsethallen

Søndag
13:00 Kolstad- Drammen
15:00 Elverum – Haslum

Les mer om Cupen her: https://www.facebook.com/events/2020698008163152/?fref=ts

Vi håper flere av våre trofaste supportere tar turen til Tynset og gir Nord-Østerdølene en tommel opp for det de drar igang år etter år!