Intervju med Alexander Mitrovic inn mot Santa Kristina-cup – Elverum

Intervju med Alexander Mitrovic inn mot Santa Kristina-cup

Vi har tatt en pratt med Alexander Mitrovic rett før avkast av Santa Kristina-cup 2017 på Tynset!

Alexander da er vi oppe på Tynset og klare for spill på din «hjemmebane», dine tanker om det?
Jeg gleder meg veldig, og tror det blir både spesielt og rart å komme tilbake til Tynsethallen med Elverum. Jeg husker fortsatt godt da jeg selv var med på å hjelpe med Santa- Kristina Cup, og da er det veldig morsomt å være en del av elitelaget jeg selv satt på tribunen og så på for 2 år siden.

Du er omtrent oppvokst i Tynsethallen, har du noe spesielt minne som du ønsker å dele herifra?
De beste og mest spesielle minnene er vel kveldene alene med pappa i hallen, der vi terpet og gikk gjennom de samme tingene om og om igjen.

Du har vært i Haslum og St.Halvard og nå er du i Elverum på en 3-årskontrakt. Hvordan ser drømmescenariet ut for de tre neste årene?
Før jeg kom til Elverum var det klart at man må jobbe seg til gode posisjoner i laget, og dette er planen foreløpig. En 3-årskontrakt gjør jo at man får god tid til å jobbe og utvikle seg i riktig tempo. Drømmescenariet er jo å få spilletid i eliteserien, og etter andre eller tredje året, være en spiller som kan avgjøre kamper for Elverum.

Du har nå vært i Elverum noen turer på våren og to uker etter ferien. Hva er dine inntrykk av klubben og byen så langt?
Har bare hatt positive inntrykk så langt. Klubben er veldig imøtekommende og profesionell, og både lagkamerater og støtteapperat er åpne og lett å bli kjent med. Byen passer meg veldig godt, fordi man gjennom håndballen ikke kommer seg ut så mye uansett, og hvis man plutselig får tid til dette føler jeg at Elverum tilbyr alt man trenger.

Hvordan har nivået på laget og treninger hittil? 
Nivået er et klart hakk opp i forhold til min forrige klubb, men jeg føler at man får både tid og tålmodighet fra trenerteam og lag til å tilpasse seg.

 

Vi takker for intervjuet og ønsker deg lykke til med kveldens første kamp i Santa Kristina Cup!