Elverum slo Kolstad i sesongens første kamp! – Elverum

Elverum slo Kolstad i sesongens første kamp!

Beseiret trønderne i treningsturneringen Santa Kristina Cup på Tynset.

Elverum spilte fredag kveld sin første kamp i Santa Kristina Cup på Tynset. Motstanderen i første kamp var trønderlaget Kolstad, og et Elverumslag fullt av nykommere leverte til forventningene med 28-24 seier.

Det var Elverum som tok føringen i kampen, med scoring fra den ferske høyrevingen Kevin Gulliksen, som den siste tiden også har gjort godt fra seg i Junior-VM.

Derfra gikk det slag i slag og Elverum hadde 3-4 mål å gå på gjennom første omgang, og gikk til pause på 16-12.

Etter pause fortsatte Elverums nykommere å levere god håndball i sin første kamp i svart og hvitt, Richard Hanisch satte sitt første mål for Elverum denne kamoen, noe som også gjaldt for Thráinn Orri Jónsson og Magnus Fredriksen.

Det var Vegard Bakken Øien so fikk æren av å vokte Elverums mål i sesongens første oppgjør, og det gjorde han som alltid med en god posjon selvtillit og dyktighet med både straffe og kontringsredning.

Som seg hmr og bør måtte kampen få en helt, i dette tilfellet var det Alexander Mitrovic som fikk gleden av å sette den siste scoringen for Elverum, og dermed satte han sitt første mål for Elverum på sin gamle hjemmebane, til stor jubel fra publikum i Tynsethallen.

Dermed endte det 28-24 og Elverum sikret seier i sesongens første kamp. Til tross for mange nye spillere og lite håndballtrening, er det tydelig at det er på gang for Elverum, spesielt tempoet Elverum la opp til gjennom kampen imponerte så tidlig i sesongen.

Lørdag møtes Elverum – Drammen kl 18:00.

Halsum – Drammen endte 26-28

Elverum-Kolstad 28-24 (16-12)