Elverum stengte buret og vant mot Drammen – Elverum

Elverum stengte buret og vant mot Drammen

Seier også i helgas andre kamp i Santa Kristina Cup på Tynset

Lørdag sto Drammen som motstander for Elverum i Santa Kristina Cup på Tynset. Det er gode lag Elverum møter i første del av sesongoppgkøringen, og nykommerne på laget viser at de er i ferd med å finne formen.

Det var drammen som kom best igang mot Elverum denne lørdagskvelden, og ledet i første omgang med 3 mål, før Elverum fikk satt spillet og kunne slå ordentlig tilbake, til pause var det 15-14 til Elverum, som satte omgangens siste mål ved nykommer Richard Hanisch. Så selv om det så litt kevende ut en stund, skjerpet Elverum seg de siste 5 minuttene av første omgang og snudde kampen.

Vel ute igjen av garderoben var Elverum i full gang med å vise Drammen hvem som var sjefen. Med ringrever som Morten Nergaard bakerst i buret stengte Elverum bakover, og framover satte André Lindboe fart i beina og kontret inn scoringer. Vips så var det 6 måls ledelse til Elverum på få minutter, og Drammen innså nok at dette ble tøft når Nergaard i buret fortsatte å ta unna det som kom fra de lyseblå. Gjennom kampen fikk også Kristian Krag Ørsted sine første mål i svart og hvitt.

Elverum fortsatte og male på, og hele laget fikk bidra til at det sto 28-23 på tavla nå sluttsignalet gikk i Tynsethallen. Elverum står dermed med 2 seiere på 2 kamper i Santa Kristiana Cup, etter at laget har vist god defensiv styrke og fortsetter å jage mål med høyt tempo. Søndag venter Haslum som motstander i turneringen, de har Elverum ennå ikke slått på Tynset.

Haslum vant forøvrig sin kamp mot Kolstad tidligere på lørdag 30-25.