Oppsummering av Santa Kristina-cup – Elverum

Oppsummering av Santa Kristina-cup

Årets Santa Kristina-cup er over og Elverum går seirende ut av turneringen på innbyrdes oppgjør à poeng med Drammen og Haslum

Sesongens første treningskamper er over og vi er hjemme fra Santa Kristina-cup i Tynset.
Tre treningskamper mot kjente motstandere er unnagjort og vi har børstet støvet av kampsituasjonene etter en god sommer med trening.

Vi har tatt en prat med Raymond Hamar som sier at de er godt fornøyd med prestasjonene ut fra at det er i oppstarten og midt i en tung treningsperiode. Våre nye spillere har kommet raskt inn i systemene våre og fokus fremover vil være på samhandlingen i tillegg til at vi kommer til å trene tungt for å kunne tåle belastningen den lange sesongen bringer med både Champions League, cup og serie.

 

Kampfakta Elverums kamper i Santa Kristina-cup

Elverum-Kolstad 28-24 (16-12)
Tynsethallen
Elverum:Vegard B. Øien, Didrik Linderud (2), Thráinn Orri Jónsson (4), Aleksander Børresen (2), Kevin Gulliksen (2), Magnus Fredriksen (1), Nikolaj Mehl (4), André Lindboe (5), Richard Hanisch (2), Håkon Ekren (4), Alexander Mitrovic (1), Tine Poklar (1), Stiven Thorsteinsson, Jonas Burud


Elverum-Drammen 28-23 (15-14)
Tynsethallen
Elverum: Morten Nergaard, Vegard B. Øien, Didrik Linderud (3), Stiven Thorsteinsson (1), Thráinn Orri Jónsson (1), Aleksander Børresen (1), Richard Hanisch (2), Nikolaj Mehl (1), André Lindboe (5), Kristian Krag Ørsted (2), Håkon Ekren (2), Tine Poklar (3), Magnus Fredriksen (2), Kevin Gulliksen (5), Jonas Burud

Elverum-Haslum 26-28 (12-17)
Tynsethallen
Elverum: Vegard B.Øien, Morten Nergaard, Didrik Linderud (1), Thráinn Orri Jónsson (1), Aleksander Børresen (3), Richard Hanisch (2), Nikolaj Mehl (2), André Lindboe (5), Kristian Krag Ørsted (1), Jonas Burud (1), Håkon Ekren (2), Tine Poklar (3) og Kevin Gulliksen (5)

 

Øvrige resultater:
Haslum – Drammen 26-28
Haslum – Kolstad 30-25
Drammen – Kolstad 34-28