Ny Champions League-høst i vente! – Elverum

Ny Champions League-høst i vente!

Elverum Håndball sikret både seriegullet og sluttspillgullet forrige sesong, og ute i Europa tok klubben poengrekord i Champions League med 8 poeng i gruppespillet. Nå er det klart at det venter nye store muligheter for Elverum, som også neste sesong har fått tildelt direkteplass til Champions League (!)

43 lag fra rundtom i Europa kjempet om de totalt 28 plassene, og Elverum er nok en gang direktekvalifisert til gruppespillet for andre år på rad. Det kommer selvfølgelig ikke av seg selv.

Elverums prestasjoner i Champions League forrige sesong, der de tok mange viktige poeng og ikke minst slo Montpellier i Terningen Arena har vakt oppsigt i Europa.

Samtidig er det viktig og trekke fram hvor mye Håndballbyen Elverum har betydd for Elverums videre muligheter og 10 nye Champions League-kamper til høsten.

For uten den fantastiske dugnadsgjengen og vårt fantastiske publikum hadde veien vært enda hardere. Elverum blir sett og hørt ute i Europa- mediene skriver og vi leverer både på og utenfor banen.

Det ligger mange timer bak det å få denne muligheten igjen: Trening, coaching, taktikk, spillersigeringer, daglig drift, rigging av hall, rydding av hall, produksjon av kampmateriell, produksjon av redaksjonelt innhold, salg av billetter, reisetimer, supporterliv, salg av sponsing, aktiv sponsing og mye mye mer som får det hele til å gå rundt og som sikrer av vi nok en gang får oppleve Champions League i Terningen Arena neste sesong. Det er ganske magisk når den gjeveste turneringen i Europa tar turen til de dype Østerdalsskoger, og vi håper at vi som håndballby, håndballregion og håndballnasjon kan legge tilrette og støtte opp om enda flere vakre eventyr i Terningen Arena kommende sesong! Lykke til alle sammen!

Elverum er trukket ut til Champions League gruppe C:
Ademar León (Spania)
Skjern Håndbold (Danmark)
RK Gorenje Velenje (Slovenia)
Kadetten Schaffhausen (Sveits)
Dinamo Bucuresti Handbal Club (Romania)
Elverum Håndball Herrer (Norge)