Mer Elverum Håndball Herrer på Viasat4 – Elverum

Mer Elverum Håndball Herrer på Viasat4

Daniel Høglund og Viasat kom med en skikkelig gla'nyhet i dag - Elverum Håndball Herrer får enda flere timer på tv-skjermen denne sesongen!

Viasat 4 styrker satsingen på håndball denne høsten. Det betyr blant annet lengre sendinger i forbindelse med Elverums kamper i Champions League. På hjemmekampene dobles sendetiden før og etter kamp for å plass til flere intervjuer og bedre innhold!

– Endelig får vi plass til å lade opp skikkelig til kampene, og bruke god tid på reaksjoner og oppsummering i etterkant. Før startet vi sending 15 minutter før kamp, nå får vi 30 minutter, forteller kommentator Daniel Høglund.

Også bortekampene vil få et løft, lover Høglund.

– Planen er å bruke vårt nye studio i Oslo på flest mulig bortekamper, og ikke bare kommentering. Det vil løfte hele produktet.

I tillegg blir det en omlegging av Viasat sine sportskanaler som vil gi mer plass til andre kamper fra Champions League. Med andre ord blir det mer topp internasjonal håndball enn noen gang. Mer informasjon om det kommer senere.

– Dette her blir en fantastisk håndballhøst! Nå gleder vi oss stort til å komme tilbake til Terningen Arena og formidle god, spennende og underholdene håndball, avslutter en entusiastisk Høglund.