Elverum møter Chambery i Strasbourg i kveld – Elverum

Elverum møter Chambery i Strasbourg i kveld

Skal måle krefter mot franksmennene.

Storturneringen Eurotournoi fortsetter i Strasbourg i kveld når Elverum møter franske Chambery Savoie klokken 20:30.

Våre fantastiske supportere er som alltid på plass for å støtte laget,og Elverumsgutta får igjen muligheten til å vise hva de kan.
Gårsdagens kamp endte med uavgjort mot RK Zagreb- et lag som spiller gruppe A i Champions League denne sesongen. Kveldens motstander er statistisk sett ikke helt oppe på det nivået, men er langt ifra noen smågutter i europeisk sammenheng.
Her har de vært med i både Champions League og Europacupen hvor de har gjort greit fra seg. Blant annet spilte de finaleturneringen i EHF cupen i 2015/2016 sesongen. I 2011/2012 var også de oppe på høyt nivå i Champions League hvor de spilte i Gruppa a.

Chambery er et lag som har lang fartstid i europa, og har dermed fått med seg en god dose erfaring oppgjennom årene. Til tross, er det et lag som Elverum skal kunne utfordre, med tanke på gårsdagens uavgjort mot Zagreb og fjorsesongens seier mot Montpellier i Champions League, vet vi at ingenting er umulig, om samspillett sitter og Elverum tørr å utfordre kan dette bikke begge veier.

Blant spilleren Elverum skal vokte seg for er Pierre Paturell, vingen gjorde det godt i kampen mot Zagreb på torsdag og kan bli en farlig motsatander for Elverum. Også Fatlum Melis på høyrevingen er en spiller med god erfaring, har tidligere spilt i PSG og er meget god.

Chambery slo altså Zagreb, som Elverum spilte uavgjort mot. Det betyr at det er duket for en real kamp om seieren i Strasbourg i kveld.

Du følger kampen i vår liveoppdatering på facebook fra 20:30 i kveld.

Kom igjen Elverum!