Seier mot Chambéry og finaleklare!! – Elverum

Seier mot Chambéry og finaleklare!!

Klokken 20.30 i kveld var det duket for turneringens andre kamp mot franske Chambéry.

Chambéry åpnet med det første målet i en kamp som startet jevnt og begge lag bytter på å score frem til 5-5 før Lindboe setter to raske Nikolaj Mehl legger på et til så vi får en 3-målsledelse.  Vi vekslet på å lede med 2 og 3 mål frem til pause hvor det stod 13-11 på klokka.  Andre omgang fortsatte i samme spor som første omgang, Aleksander Børresen Kevin Gulliksen x2, Magnus Fredriksen og Jonas Burud sørger for at vi fortsatt leder med 2 mål, 19-17 etter 40 spilte minutter.
Vi fortsetter med godt spill og Chambéry sliter med å ta fra oss ledelsen. Morten redder straffe og i motsatt ende scorer Lindboe på straffe samtidig som franskmennene får utvisning i det vi runder 50 spilte minutter på klokka. Høyt tempo og bra fart i spillet virker å være oppskriften mot franskmennene i kveld. På 54 minutter tar vi timeout for å legge slagplanen som skal ro i land denne seieren.
Det er uvisst hva som ble sagt i timeouten  men det ble trolig ikke foreslått at vi skulle dra på oss 2 stykker 2 minuttere det neste minuttet slik som vi gjorde i perioden etterpå.
I det står 58 minutter på klokka scorer Chambéry på straffe etter den siste 2-minutteren og stillingen er 23-23! I det påfølgende angrepet får de en 2-minutter og vi tar vår siste timeout med 1 minutt og 12 sekudner igjen. Nikolaj Mehl setter 24-23 og Chambéry har 41 sekunder på å utklikne. Det gjør de ikke, for bakerst står en solid Morten Nergaard som redder det siste skuddet!

Seier 24-23 i kveldens kamp mot Chambéry og vi er finaleklare mot Montpellier i morgen kveld!!

Vi har tatt en rask prat med trenerteamet som oppsummerer kveldens kamp:

Vi spiller nok en god kamp anført av en god Morten Nergaard bakerst. Vi holder høyt tempo og merker at motstanderne sliter med å stå imot det. Samtidig var det ett steg i riktig retning framover, hvor vi løser deres 5:1 på en god måte.

Vi er meget fornøyd med finale, en sterk prestasjon i dette selskapet. Vi gleder oss til å møte våre venner fra Montpellier i morgen i finalen!

Målscorere i kveldens kamp: Andre Lindboe (8), Kevin Gulliksen (6), Nikolaj Mehl (3), Aleksander Børresen (2), Richard Hanisch (2), Kristian Krag Ørsted (1), Magnus Fredriksen (1), Jonas Burud (1)