Elverum med en meget sterk andreplass i Frankrike – Elverum

Elverum med en meget sterk andreplass i Frankrike

En god helg i Strasbourg for Elverum Håndball

Etter en helg som har gitt mange gode svar for Micke og Raymond så reiser vi hjem med en andreplass etter tap i finalen for storlaget Montpellier.

Dagens kamp var lenge jevn med 14-13 til Montpellier etter første omgang. En dårlig start på andre tvunget Micke til Time Out etter 10 minutter å under med 22-16.

Fem gode omganger og en omgang hvor vi sliter gir oss både svar på at vi har kommet langt på den korte periode som laget har fått trene sammen.

I finalen viser Montpellier at de er et av verdens beste lag noe som vi så når de gikk til kvartfinale siste sesongen. Vi matcher dem i 30 minutter, men til slutt blir de for tunge og drar ifra i andre omgang. Sluttsifrene skrives til 25-30 i Montpelliers favør, vi gratulerer det franske laget med turneringsseier.

Gjennom helgen har hele troppen fått mye spilletid og vi ser at uansett vem som er på banen så leverer vi jevnt og godt.

En ny dimensjon i spillet er at vi nå trykker vanvittig på kontringer og gjør masse «lette» mål med Kevin, Andre og Didrik som kjører i seksti minutter.

Nå venter hjemreise mandag, full treningsuke og sen starter de obligatoriske kampene med NM runde.3 på bortebane neste søndag, Herulf Moss venter og vi gleder oss til å komme i gang.

Trenerteamet har følgende å melde fra Frankrike:
«En tøff kamp mot ett meget godt lag. For å være på høyde med montpellier må vi overprestere. I dag var det desverre bare krefter til det i en omgang.
Gutta står på og gir aldri opp, ender med ett 5 måls tap til slutt.
Godt fornøyd med prestasjonene i helgen og det er bare å jobbe på frem mot seriestart.»