Inn mot sesongen 2017/2018 med Kristian Krag Ørsted – Elverum

Inn mot sesongen 2017/2018 med Kristian Krag Ørsted

Vi har spurt ut spillerne!

Vi teller ned til sesongen, med presentasjon av våre spillere, nye og gamle!
Nestemann ut er nykommer Kristan Krag Ørsted!

Navn: Kristian Krag Ørsted                        

Posisjon: Strekspiller

Alder: 22

Klubber i karrieren: Århus Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg

Nasjonalitet: Dansk

Landskamper: 12 U-landskamper

Sivilstatus: Kjæreste

 

Dine tanker inn mot sesongen 2017/18?
Jeg ser frem til en spennende sesong, vi skal forhåpentligvis spille i toppen av alle turneringer vi deltar i. Vi har en forholdsvis ny og ung tropp, så det blir spennende å følge lagets utvikling i løpet av sesongen. Personlig ser jeg frem til nye utfordringer i nytt land og i en ny liga.

Hvordan ser du på Champions Leaguegruppen vi har havnet i?
Vi har fått en stor pulje å hanskes med i Champions League, men det er ikke noe lag jeg tenker av vi ikke har noen sjanse for å slå. Det er Champions League, så alle kamper kommer til å bli harde!

Hva tenker du om årets spillertropp?
Jeg synes den ser veldig spennende ut. Vi har en meget bred tropp med minst 2 spillere på hver posisjon, så det blir kamp om spilletiden. Utover det har vi mange nye unge spiller, som forhåpentligvis kan komme godt sammen med de litt eldre og mer rutinerte spillerne på laget.

Fortell om deg selv utenfor banen og hva som interesserer deg:
Jeg er jo ikke så gammel ennå, så det går litt tid til å spille playstation, mest FIFA og NBA. Også ser jeg en de på fotball, både Premier League og La Liga, og selvfølgelig masse håndball. Ellers bruker jeg resten av fritiden min med kjæreste og venner.

Fortell noe om deg selv som ikke klubbens supportere vet om:
Jeg er virkelig en dårlig taper, uansett om det handler om håndball eller annet. Uansett hva jeg spiller eller med hvem så vil jeg vinne for enhver pris.

Korte spørsmål om dine lagkamerater

Hvem i laget flørter mest? Alexander Mitrovic

Hvem er mest rotete? Kanskje meg selv?

Hvem er best på å lage mat? Aleksander Børresen

Hvem er best på fotball? Magnus Fredriksen

Hvem er dårligst på fotball? Håkon Ekren

Hvem er morsomst? Håkon Ekren