Endelig igang- bortekamp i NM venter søndag! – Elverum

Endelig igang- bortekamp i NM venter søndag!

Møter Herulf Moss på bortebane i sesongens første ordinære kamp.

tter en lang sommer med mye trening er vi enda igjen klare med obligatoriske kamper. Sesongoppkjøringen har ifølge trener Michael Apelgren vært meget solid med mange gode resultater. Elverum har spilt mot både nasjonal og internasjonal motstand, og det mest imponerende var kampene i Frankrike for noen helger siden. Der Elverum spilte uavgjort mot kroatiske Zagreb, før de slo Franske Chambery i kampen etter. I finalen ble sterke Montpellier nummert for store for de svarte og hvite fra Elverum.

I Moss har Herulf igjen kommet seg opp til 1.divisjon etter noen år nede i 2.divisjon. Laget som tidligere besto av mange svensker har nå byttet ut de, men unge sultne unggutter som har lyst til å komme seg opp og frem på håndballbanen. For Elverumsinger flest så husker dere kanskje den rutinerte kantspilleren Andrej Kuzmins som var høyrekant i Axel Stefanssons første sesong i drakta. Latvieren var en åpenbaring i treningskampene i forsesongen, men hadde ingen god sesong i seriespillet i 2006/07 i den svarte og hvite drakta. Det ble med ett år i Elverum for den sympatiske latvieren.

En annen kjent spiller for håndballivrige elverumsinger er høyrebacken Viktor Tollefsbøl. 21.åringen som har vært en håndballnomade de seineste årene (Elverum, Fjellhammer, Nøtterøy) hadde 3 år i junioravdelingen til Elverum, helt på slutten av perioden ble han også løftet opp i troppen til Michael Apelgren etter han hadde gjort mange gode kamper i 2.divisjon for Elverum 2. Dessverre for Eidskogingen har skader vært en sentral del i håndballhverdagen til den fintesterke bakspilleren.

Ute på venstrekanten har Herulf sin kanskje største klubbspiller. Michael Nilsplass Wold som ble 30 år i dag(02.09.17) har en årrekke spilt i klubben i sin hjemby. Wold som også har en fortid i Kolstad, Drammen og Follo er en teknisk god kant som holder et godt 1.divisjonsnivå.

I forrige runde vant Herulf 26-18 over Lillehammer.

 

Selv om vi skal ha stor respekt for motstanderen, så må vi kalle oss storfavoritter. Som regjerende serie- og sluttspillmester er kun seier godt nok når vi møter lag som spiller i divisjonen under. Det blir spennende å de nye ansiktene i Elverum. Mange fra fjorårets stall er borte, og det tar som kjent tid å få spilt inn et helt nytt lag. Det er knyttet store forventninger som til Elverum som er tippet helt øverste sjiktet i årets sesong.

Cup er cup og ballen er rund. Alt kan skje.

Vi går for seier!

Heia ELVERUM!!!