Elverum i rute mot Herulf i Moss. Videre til cupens 4.runde! – Elverum

Elverum i rute mot Herulf i Moss. Videre til cupens 4.runde!

Elverum videre til 4.runde i NM, etter 38-19 seier på bortebane.

Herulf Moss inviterte til cup-fest når Elverum kom på besøk for 3.runde av NM. Med flotte rammer og et arrangement som mange Eliteserieklubber burde lære av, ble det en fin entre for våre gutter i årets cupspill.

Selve kampen startet også med et hjemmelag som ønsket å vise seg fram foran de nesten 800 oppmmøtende i Mossehallen.

16 minutter inn i kampen ledet Elverum med 3 mål etter at Herulf hadde spist seg innpå. Her ifra og ut omgangen ble tempoet økt fra de svarthvite og i pause var stillingen 17-9 i Elverumsfavør. En veldig pigg Kevin Gulliksen sammen med fine pasninger fra henholdsvis Morten i første og Vegards i andre omgang fikk fart på hele laget.

I andre omgang gikk Herulf tom for energi og et Elverum som byttet på 16 spillere kunne gå ifra og tilslutt vinne med hele 38-19.

Vi fikk i kampen være med om en historisk hendelse da brødrene Sander og Didrik Wennberg Linderud for første gang sto sammen på banen i en obligatorisk kamp for klubbens A-lag. Et stort øyeblikk for alle Elverumsinger.

Vi har nå en uke på oss å slipe enda mer på formen inn mot serieåpningen på hjemmebane.