Endelig seriestart! Vi ønsker Halden velkommen til Terningen! – Elverum

Endelig seriestart! Vi ønsker Halden velkommen til Terningen!

Søndag klokken 18:00 er vi endelig igang med Eliteserien!

Det er duket for sesongen første kamp i Terningen Arena, og det er Halden som står på motsatt side. Haldens siste seriekamp var mot Elverum i vår, i en kamp Elverum vant komfortabelt. Fra den gangen har det både Elverum og Halden byttet ut store deler av stallen. Halden har blant annet mistet Damgaard og den tidligere islandske landslagskeeperen Hreider Gudmundsson. Ringreven Simen Holm annonserte at han skulle gi seg, men den tidligere DHK-spilleren har stått på kamprapporten i cupkampene.

Spillere har forsvunnet, men jaggu har det kommet spillere til Halden også. Den største signeringen er nok den danske målvakten Rasmus Bech. Bech som hadde en liten sesong i Danmark er tilbake mellom stengene for ulvene. Lysluggen er en av ligaens beste målvakter, og blir en veldig viktige brikke for Halden i årets sesong.

Trym Bilow-Olsen er den største signeringen av utespillerne i Halden. Den tidligere Lillestrøm spilleren kom på 2.plass på toppscorerlista i fjorårets sesong. Imponerende av Sandefjordgutten som spilte for det laget som rykket ned fra ligaen. Morten Nergaard får litt av en jobb med å stoppe skuddmaskina til Halden som kanskje kommer til å være mest i midten av bakspillerene.

På kantene har Halden unge, norske spillere som er veldig målfarlige i kontrafasen. William Nygaard-Nilsen og Sander Torbjørnsen bekler henholdsvis venstre- og høyrekant. Spesielt Nygaard-Nilsen er en god. Den høye kantspilleren har vært stabil i de to siste sesongene med ca 4 mål i snitt i hver sesong.

Den siste spilleren en fullsatt Terningen Arena må følge litt ekstra med på er den eksplosive venstrebacken Victor Skillhammer. Svensken som har spilt noen sesonger i Halden endte på 3.plass på toppscorerlista i fjorårets sesong. Kraftpakka fra Sverige har også godt skudd i tillegg til en bra spilleforståelse. Komplett spiller.

Haldens har også byttet ut treneren Jonas Willie med legenden Jan Thomas Lauritsen. Den tidligere storspilleren har nok jobbet mye med hvordan han skal få laget til å bli best mulig kollektivt. Mange nye spillere og ny trener kan vanskelig i starten, men Halden har gjort det bra i treningskampene, så det blir spennende å se hva som møter Elverum på søndag.

Sesongens første seriekamp er det alltid knyttet stor spenning til. Begge lag har mange nye fjes i viktige posisjoner og lagene har kanskje ikke satt seg helt enda. Selv om mange av lagene ser på Elverum som den store favoritten både i dette oppgjøret og serien generelt, så må man faktisk huske på at Elverum har byttet ut mange etablerte og sentrale spillere med yngre talentfulle spiller. Prestasjonene kommer til å svinge, men vi med svart og hvitt hjerte håper at Michael Apelgren og Raymond Hamar klarer å få laget til å prestere like bra, om ikke enda bedre enn de foregående sesongene.

Vi i Elverum gleder oss til ny sesong, og vi håper at du kommer på kamp på søndag 18:00.

Ses i hallen!

HEIA ELVERUM!!!